Hem

HQ Facklitteratur

Den mänskliga helhetssynen

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 394448, v2 - Status: befäst.
är Facklitteratur
Publicerad år 2002
ISBN 91-37-12038-7
sidantal 211
Av Susanna Ehdin och Martin Ehdin
Publicerad av Forum

Behandlar den holistiska synen och handlar om hur vi kan skapa en bättre framtid för oss själva och vår värld.

Alias: hq - den mänskliga helhetssynen

befäst

Baksidan

HQ Den mänskliga helhetssynen handlar om hur vi kan skapa en bättre framtid för oss själva och vår värld. Susanna Ehdin, författare till den uppmärksammade boken Den självläkande människan, och Martin Ehdin, som har skrivit flera uppskattade ledarskapsböcker, tar här ett helhetsgrepp på de frågor och problem som finns i dag och visar på lösningar - de flesta så självklara att vi bara behöver bli medvetna dom dem.

Deras syn utstrålar en framtidstro och en tilltro till människans förmåga att bidra till något som kan komma alla tillgodo. De kallar det för holistisk intelligens.

Det är ingen ny metod eller nytt koncept utan ett annat sätt att leva, andas och tänka. Kraften ligger hos oss, vi har den personliga förmågan att skapa något bättre för oss själva och vår omvärld. Det är ungefär som att upptäcka en ny energikälla som aldrig sinar. Nyckeln till detta ligger i att utveckla de personliga värdena och skaffa sig ett helhetsperspektiv.

Vi är på väg in i en helt ny tid där relationer, värden, medvetenhet, hälsa, miljö, personlighet och andlighet spelar en större roll.

Välkommen till relationssamhället!

befäst

Innehåll i grova drag

1. Inledning.
2. Relationssamhället.
3. Värden som formar världen.
4. Värdet av personligheten.
5. Den inre och yttre miljön.
6. Den nya hälsosynen.
7. Visdom, andlighet och identitet.
8. Helheten - vår framtid.