Hem

Inte rädd för att dö Dokumentärbok

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 153115, v2 - Status: normal.
är Dokumentärbok
Behandlar Psykisk kraft och Näradöden-upplevelse
Publicerad år 1995
ISBN 91 27 06479 4
sidantal 187
Av Dannion Brinkley
Publicerad av Natur och Kultur

Författaren Dannion Brinkley var med om en nära dödenupplevelse. Efter detta blev han varse om att han har fått vissa paranormala förmågor...

Alias: inte rädd för att dö

normal

Bokens baksida

Efter en nära-dödenupplevelse fick Dannion Brinkley förmågan att fånga upp andras tankar och känslor. Det var lika överväldigande som förvirrande. Vad gör man egentligen av en sådan begåvning?

Detta dilemma diskuterar Dannion Brinkley i sin nya bok - en efterfrågad uppföljare till Räddad av ljuset. Till en början frestades han att göra cirkusnummer av sin nya kapacitet. Det var först när han hjälpte en döende vän att försonas med livet som han hittade sin nya livsuppgift. Sedan många år arbetar han inom hospicerörelsen där han hjälper människor att komma över sin rädsla för att dö.

Om vi kan göra oss av med vår rädsla för döden kan vi också göra oss av med vår rädsla för livet, framhåller han.

Förordsförfattarna James Redfield och Göran Grip bekräftar att Dannion Brinkley verkligen har dessa märkliga färdigheter. Han är en av de mest paranormalt begåvade människor som jag någonsin träffat. Vart han än går lämnar han efter sig häpna människor som blivit övertygade om hans förmåga, skriver Redfield.