Hem

Kärlekens Magi Bok

Visdom för älskande

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 151532, v3 - Status: normal.
Försteredaktör: Zorna
är Bok
Behandlar Kärleksmagi, Element och Kärlekar
Publicerad år 1994
ISBN 91-32-31930-4
sidantal 247
Av Marina Medici

Marina Medicis andra bok om hur man med hjälp av månen kan få fart på kärleken, och hur man kan utnyttja färgernas helande kraft

Alias: kärlekens magi

normal

Baksidan

Upptäck kärleksmagins hemligheter och ge ditt liv ny förtrollning, harmoni och romantik! Kärlekens magi - en skatt av lekfull visdom för alla som älskar att älska.

Upplev månens kärleksmagi
Skapa ett kärleksaltare
Använd elementens magi: jord, vatten, eld och luft
Utnyttja färgernas helande kraft
Låt stjärnorna visa vem som passar dig bäst
Öppna dörren för ny kärlek i ditt liv - eller för nytt liv i din kärlek
Lär känna din älskades sinnesstämningar och passioner
Ta farväl av en kärlek som vissnat
Fin modet att satsa på nytt.

normal

Förord

Den här boken riktar sig till älskande. Inte till häxor, trollkarlar eller schamaner - utan enbart till dem som älskar. Att älska är magiskt, och magin hjälper oss att bli förälskade och fortsätta älska.

Kärlekens magiska sida är nästan helt bortglömd numera, och älskande över hela världen uppsöker psykologer och terapeuter - när allt som behövs är lite magi för att rätta till saker och ting.
Det kan låta enkelt, men det finns en hake. För att magin ska fungera måste vi tro på den, och det är kanske inte alltid så lätt. Det största hindret för den som försöker tro är allvar.
Tycker du det är svårt att tro kan du börja med att låtsas att du tror. Glöm allvaret och njut av leken! Du kanske missförstår månens faser eller bränner vid kitteln, men genom att börja på ett lekfullt sätt kommer du så småningom allt närmare kärleksmagins innersta väsen.