Hem

Rosakvarts Kvarts

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 108352, v3 - Status: normal.
Försteredaktör: sorokonoso
är en sorts Kvarts

Rosakvartsen öppnar ditt hjärta och ger ett inre lugn.

Alias: rosakvarts, rosenkvarts och rose quartz

normal

En sten med kraftigt healande egenskaper. Den läker både kropp och själ; ger tröst och kärlek. Rosenkvartsen hjälper dig få kontakt med ditt inre barn, sårbarheten, tilliten och oskuldsfullheten inom dig. Den sägs bota akne (finnar) om man stryker den mot huden. Rosenkvartsen drar även till sig kärlek och romans, samt hjälper bäraren att älska sig själv.

normal

Rosenkvartsens magiska gåva till Dig

Läker hjärtat och själen och hjälper Dig att förlåta, speciellt om Du har svårt att uppleva livsglädje på grund av en kärlekslös barndom.
Skänker trygghet och skyddar mot skadlig energi.
Öppnar hjärtat och ger Dig tröst och kärlek till det inom Dig som aldrig har blivit sett, och hjälper Dig att känna av tilliten och oskuldsfullheten som finns inom Dig.
Ingår i besvärjelserna Ett Brustet Hjärta, Fotkur, Besvärjelse Mot Sexuella Skuldkänslor Hos Kvinnor/Män, samt ritualerna Sängrening, Försoningsritual och Ritual Mot Mensdepp.
Hjälper Dig att komma i kontakt med det inre barnet, det som är öppet och sårbart hos Dig.
Stärker kärleken och främjar balans och harmoni.
Kan användas till att rena tillbehör och möbler.
Sägs kunna förhindra alkoholkonsumtion.

UPPHOVSRÄTT ©

Enligt lag om upphovsrätt av den 30 december 1960 är ändringar eller omskrivning av innehållet i denna text, helt eller delvis, förbjudet utan medgivande av författarinnan Zorna, eller Zornas Utbildnings Centrum. Förbudet gäller även varje form av mångfaldigande genom tryckning, kopiering eller bandinspelning.