Hem

Rensa energi

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 154184, v4 - Status: normal.
Försteredaktör: BloodShot

Att föra ut sk. negativa energier från exempelvis ett rum.

Alias: rena, renande och rensa energi

normal

Rena ett rum

Ta en skål med vatten. Strö i lite havssalt och rör om med krafthandens pekfinger tre gånger motsols. Repetera samtidigt följande formel:´Salt är rent och inom kort, jag allt av ondo driver bort.

Gå runt i rummet motsols och skvätt vattendroppar över golv och väggar, i varje skrymsle och vrå. Visualisera hur vattnet och saltet i perfekt samverkan med varandra driver bort alla negativa entiteter, renar och neutraliserar. Var droppe innehar den intensivt renande kraften. Samtidigt som du renar kan du repetera följande ramsa:
Jag fördriver alla andar som ej skall vara här,
jag fördriver alla andar från hem och atmosfär. Försvinn!

Ställ undan vattenskålen och tänd salviarökelse. Forstätt gå motsols och låt röken glida genom luften, kring möbler, över golv och längs med väggarna. Visualisera hur salvian fördriver den eventuella
negativitet som finns kvar.

När detta är klart bör du ladda rummets renande och neutraliserade energier med positivitet. Ställ dig mitt på golvet och väck ditt inre ljus. Visualisera ett ljusklot som uppenbaras i ditt solarplexus. Ljuset är beskyddande och strålar av positivitet. Känn lyckan och glädjen i ljuset. Allt som du associerar till positivitet finns inom dig. Väck inte allt för kraftiga känslor, utan nöj dig med de av svalare natur; så som frid, lugn, harmoni och belåtenhet. Visualisera hur det goda ljuset växer vid varje inandning och fyller dig med positiva energier. Slutligen växer sig ljuset så stort att det fyller hela din kropp, hela din aura och slutligen hela rummet. Du känner glädjen, harmonin och friden i atmosfären. Håll kvar känslan en stund. Rummet är renat.