Hem

Shamanens cirkel Bok

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 158832, v2 - Status: normal.
är Bok
Behandlar Schamanskt helande
ISBN 91-7151-101-6
sidantal 230
Av Olga Kharitidi
Publicerad av Strömbergs Bokförlag

Handlar om den ryska psykiatrikern Olgas resa till Altai i sibirien, där hon möter de sibiriska shamanerna.

Alias: schamanens cirkel

normal

Boken leder oss genom den spännande resan i en psykiatrikers väg till att upptäcka den andra sidan". Det börjar när hon blir erbjuden att följa med sin vän, som ska träffa en shamansk healer i de Sibiriska bergen. Motvilligt, men ändå lockad av tanken på dessa människors beryktade healingförmågor, beger hon sig dit. Väl på plats utmanas många av hennes tidigare uppfattningar om livet.
Under en intensiv period får Olga se andar, lära sig healing samt få information om hennes egen uppgift i livet. Detta har hon sedan stor användning av i sitt dagliga liv, och på sjukhuset där hon jobbar.

Rekommenderad läsning!

normal

Baksidan

Upptäck den hemlighetsfulla visdomen i detta spännande och självupplevda äventyr i ett främmande Sibirien.

När den unga ryska psykiatern Olga Kharitidis gav sig ut på en omtumlande resa till de snöbeklädda Altaibergen i Sibirien, förstod hon inte att hennes upplevelser där skulle skaka och omvädera hennes uppfattning om verkligheten.

Bland snötäckta byar och tallskogar, ledd av gåtfulla och visa kvinnor kom Kharitidi till insikt om källan till världens mystiska traditioner. Hon upptäckte magins och healingens djupa hemligheter och undervisades i den mänskliga själens sanna natur.

Schamanens cirkel delar med sig av Kharitidis spännande äventyr och hennes sensationella upptäckter.