Hem

Zornas Besvärjelser

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 593082, v2 - Status: normal.
Försteredaktör: smofolket

Under denna rubrik kommer jag att samla alla mina Besvärjelser från min egen Skuggornas Bok.

Alias: zornas besvärjelser

normal

Råd och tips

I början av min magiska karriär hade jag alltid en liten öppen eld i skålen, men efter att nästan ha råkat sätta eld på trähuset vi bodde i, fick jag tänka om – man får inte slaviskt följa instruktionerna, utan eget sunt förnuft måste och ska råda.

Jag använder till och med invigda tvätt- och mjukmedel samt ett invigt strykjärn till mina magiska textilier, men det kanske är att gå till överdrift..?

Aromatiska duschgeléer är perfekta att använda när Du ska rena Dig inför en Ritual eller Besvärjelse, eftersom doften hjälper till att uppnå önskat resultat.
Du kan t ex använda duschgelé med Apelsindoft innan Ritualen Vad Säger Min Intuition? eller ha några stänk Rosenvatten i håret om Du vet att Du kommer att få tillfälle att krama om någon som Du älskar väldigt mycket.

UPPHOVSRÄTT ©

Enligt lag om upphovsrätt av den 30 december 1960 är ändringar eller omskrivning av innehållet i denna text, helt eller delvis, förbjudet utan medgivande av författarinnan Zorna, eller Zornas Utbildnings Centrum. Förbudet gäller även varje form av mångfaldigande genom tryckning, kopiering eller bandinspelning.