Hem

0221fia

Ändra sidan Detaljer
Medlem 32910, nivå 6, ämne 438301, v1
Kallar sig 0221fia
Kön Kvinna
Kontakt E-post
Uppdaterad 2003-10-18

är Medborgare i Paranormal.se

Presentation

Hejsan

Jag är vad man skulle kunna kalla en sökare, jag har alltid varit intresserad av det övernaturliga då jag växt upp i en släkt som har bejakat det och haft spådom, spöken och naturmedicin som en del i sitt vardagliga liv. Allt kommer från min mormor som är lite synsk och växte upp med sin mormor som var en klok gumma. Jag och min mormor har en mycket speciell kontakt som innebär att vi vet vad vi känner och när vi kommer att ringa till varandra. Jag har provat att spå lite i Tarot men var lite lat i fråga om att lära mig innebörden av alla kort så det har jag lagt på hyllan nu.

I mitt vardagliga liv är jag först och främst mamma, inte bara åt mina 3 barn utan också åt min man och mina vänner. Jag försöker leva ett andligt liv jag tror på en högre makt som ställer saker tillrätta om man lever i kärlek och försöker att göra gott.

I somras var jag för första gången och spådde mig hos en riktig spådam och det var verkligen en otrolig upplevelse. Hon gav mig råd angående ganska stora problem i mitt liv och hon ledde verkligen in mig på rätt spår. Dessutom förberedde hon mig på att mit då ofödda barn skulle bli svårt sjuk, och genom hans sjukdom kunde jag verkligen finna stor tröst i att hon lovat mig att han skulle bli fullkomligt återställd, vilket han också blev.

Här skulle jag vilja lära mig mer om spådom,och om att utveckla sin egen paranormala förmåga ( som jag tror att alla har