Hem

Paranormal.se

Uppslagsverk för paranormala fenomen


Andarna Förening

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 578738, v2 - Status: normal.
Försteredaktör: Emmis
är Förening

Svensk ideell förening med verksamhet inom den Spiritistiska Läran i sina tredubbla aspekter: vetenskaplig, filosofisk och moralisk.

Alias: andarna

Detta är uppslagsordet för Andarna. Paranormal.se representerar inte denna grupp / Förening.

Besök

Andarna webbplats

http://www.andarna.se/

normal

Andarna är en svensk ideell förening med verksamhet inom den Spiritistiska Läran i sina tredubbla aspekter: vetenskaplig, filosofisk och moralisk. Spiritismen är den lära som är grundad på Andarnas existens, manifestationer, undervisning och deras relation med de inkarnerade.

Alla inom föreningen arbetar helt ideellt som volontärer och vi drar bara av administrativa kostnader: frimärken, kuvert, Internet... Intäkter till detta fås genom en medlemsavgift (150:-). Alla andra intäkter går oavkortat till projekten.

Här kan du hitta mycket information om de viktigaste frågorna som vi ställer om livet, bland andra: Vem är jag? Vad var jag före födelsen? Vad kommer jag att bli efter döden? Finns det vetenskapliga bevis för livet efter döden? Varför finns det så mycket lidande, orättvisa och ojämlikhet på Jorden? Frågor som dessa och många andra kan den Spiritistiska Läran ge svar på genom ett rationellt tänkande. Spiritismen är baserad på förnuftet och fakta. Vi uppmuntrar våra läsare att efterforska, analysera, jämföra och fråga oss.

Vi är säkra på att du kommer att få svar på dessa och många andra frågor och förstå livet och världen bättre och som konsekvens kommer du att förbättra ditt och andras liv.