Hem

Chakrastimulering Lokaliserad händelse

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 975, v1 - Status: normal.
Försteredaktör: cosmos
Denna text är importerad från /old/psi/chakra/stimulering.html
är Upplevbart , Praktiserbart och Lokaliserad händelse

Ligg/sitt ner och slappna av fullständigt. Nu ska du dra upp energi från marken under fötterna till baschakrat.

Alias: chakrakontroll och chakrastimulering

normal

Tekniken är rätt enkel, jag hittade den på Internet i en artikel skriven av Robert Bruce: Ligg/sitt ner och slappna av fullständigt. Här skriver också Bruce att man ska helst falla i trance, men det går bra att inte göra det. Nu ska du dra upp energi från marken under fötterna (eller bara under fötterna) till baschakrat som sitter mellan benen. Det gör du genom att bara känna hur energin flödar genom benen upp till chakrat. När du dragit upp energin till chakrat så ska du öppna det, gör det ungefär som om du öppnar en blomma (gärna med samma färg som chakrat) som har ihopfällda blad.

Gör om det ca fem till sju ggr så att chakrat öppnar sig. Har du tur/tränat mycket så känner du en tinglande känsla i chakrat men änven om det inte känns så gör det nytta ändå. Nu drar du upp energi från fötterna till baschakrat till nästa chakra, på magen. Gör om det tre ggr. Sen fortsätter du så uppåt till huvudchakrat.

När du har gjort alla chakran så är du fri att astralprojicera, meditera med chakrana öppna, eller stänga dem igen. Med nyöppna chakran så flödar det in ny energi i din kropp som är nyttig till allt från att må bra till att få psykiska krafter. Men om du har de öppna för länge så börjar energin strömma ut och då kan man må dåligt.

När du ska stänga chakrana så tänk proceduren baklänges, stäng blomman och dra ner energin till nästa chakra, stäng det, och gå vidare neråt till fötterna där du släpper ut energin. Gör så tills chakrana lugnat ned sig och du inte känner något i dem längre. Ligg och ta det lugnt i någon minut, stressa inte upp. Klart!