Hem

Dix

Ändra sidan Detaljer
Medlem 1863, nivå 6, ämne 435784, v1
Kallar sig Dix
Kontakt E-post, ICQ
Uppdaterad 2004-12-21

är Medborgare i Paranormal.se

Presentation

Hej där

Jag är inte ute efter en massa hokus pokus och flummerier utan för att spåna försiktigt bland vissa element. Vill ha fötterna på jorden.

Jag har haft några konkreta upplevelser kring telepati eller kanske säg rentav fjärrmedvetande. Inte är det ju bevisat att bara två människor är involverad i det som kallas telepati.

Första gången när jag var 9-10 efter att ha sett på
programmet Vetenskapens värld på tv. Jag ville prova med min syster om inte vi också kunde lite. Hon ritade ett unikt mönster och jag satt och blundade en bit bort för att försöka se om det kom något och såg då ett mönster av blåa streck komma fram och jag ritade sen en bild som praktiskt taget var en kopia!

Senare har jag testat det några få gånger och det har fungerat igen, mer eller mindre bra.

Exempel:
Fick ett kuvert en gång och såg snabbt en bild av en hundralapp innan jag öppnade det och fann sedan en inslagen hundralapp.

En annan person kände jag för att fråga om denna hade drömt under natten och ifall det handlade om båtar och vatten. Svaret var att hon hade först haft en dröm om att en båt skulle ta henne från en ö, och sedan en dröm om att hon hade vadat i vatten för att ta sig till en ö.

Därefter hände senare det att jag låg och slumrade, med stängda ögon, på dagtid och ser plötsligt ca 4-5 rader med tjejstil som skrivet på papper rör sig i sidled. Försvann då jag försökte läsa. Fick känslan om dagbok. Jag kände att jag måste fråga samma person som ovan. Hon sa att hon skrivit dagbok vid samma tidpunkt som jag såg det och totalt 4 rader.

Nästa vecka drömmer jag nattetid att jag är hos någon i dennes nästan helt svarta rum som sover. Att jag rör påslakanet lite, som att få kontakt med personen. Drömmer att detta är en annan person. Men då jag vaknar kändes det som att det var ett mörkblått eller mörkviolett påslakan med vita eller ljusa fläckar och att det varit en matta under sängen. Jag tänker att jag måste nog fråga personen i de två exemplen ovan igen, och hon säger att hon har ett mörkblått påslakan med ljusbeiga noter på i partitur med svaga linjer. Heltäckande matta och hon hade sovit hemma då jag drömde det.

Jag har genom åren ofta drömt märkligt och med mkt skarpa detaljerade bilder eller teckningar och även sång och musik, vissa på människor hur klara som helst och frågan är om inte en del av det kommer utifrån. Det undrar jag. Känslor efter drömmar sitter ofta i hela dagen.
Mkt är metaforiskt och handlar om barndom och framåt. Gamla problem.

Har samdrömt med en annan och säkert fler gånger som inte känns till.

Nån ropade på mig två gånger när jag var 13 som i rummet intill. Men ingen var där eller i närheten.

Jag är intresserad av musik och vill arbeta som
kompositör, gitarrist mm men är hindrad som sagt av vissa skäl.

Jag är intresserad även av bra veg*sk mat, språk(historia), elektronik,(lingvistik, radio, historia och diverse intressant. Kreativ till sättet. Tycker att jag tänker rätt så logiskt. Är indfividualist. Ogillar flockbeteende och kollektiva åsikter där gruppen styr och inte vill ha annat än medhåll.