Hem

Ett annat sätt Bok

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 1025, v1 - Status: normal.
Denna text är importerad från /old/book/annat_saett.html
är Bok

en ny typ av företagsamhet, där man vill åstadkomma nagot som är bra för oss alla, en ny penningsyn, nya boendeformer, en ny syn på hälsa, Framtiden i våra händer.

Alias: ett annat sätt

normal

Ingrid och Rune Olausson: Ett annat sätt (Akademilitteratur 1982). Manga människor arbetar på att skapa en bättre värld. Ingrid och Rune har rest runt och träffat några av dem. De utgår från en helhetssyn. Allt hänger samman, och vi människor är delar av helheten - vi kan inte isoleras från de andra existenstormerna.

Människor har länge drömt om en ny tidsålder. Några har tänkt att en Messias skall komma och upprätta det nya riket. Men i stället är det väl så som Gottfried Grafström säger att när tillräckligt många människor har nått ett tillräckligt utvecklingsstadium, inträder den nya tidsåldern, och vi kan leva i en värld där fullständig gemenskap råder och inga krig behövs.

I Ett annat sätt kan man läsa om en ny typ av företagsamhet, där man vill åstadkomma nagot som är bra för oss alla, en ny penningsyn, nya boendeformer, en ny syn på hälsa, Framtiden i våra händer. alternativa nobelpriset med mera.