Hem

Jimmy

Ändra sidan Detaljer
Medlem 62500, nivå 6, ämne 622465, v2
Kallar sig fenomenet
Han är 34 år och bor i RYD
Kontakt E-post
Uppdaterad 2006-01-09

är Medborgare i Paranormal.se

Fenomenet är en kille som är empat. Han är trevlig, snäll, mystisk och djup.

Presentation

Fenomenetbild
Foto av medlemmen fenomenet.

Vad är verkligt och vad är fantasi?
Detta är en fråga som har tagit en allt större plats i mitt tänkande. Jag har varit med om en del saker som har varit helt oförklarliga med det som räknas som vetenskap.

Det spökar! - tänkte jag lite ironiskt första gången då handtaget på mitt saxofonfodral slog fram och tillbaka av sig självt. Jag upptäckte det mitt i natten, jag vaknade av ljudet som fodralet orsakade.
Efter det var det lungt i några år. Det var inte mycket som hände. Allt var lungt och fridfullt.
Igen? - är en fråga som väcktes hos mig i åldern 12-16 år. Under denna perioden drömde jag sanndrömmar som senare slog in. Jag var alltså synsk. Detta avtog dock när jag blev äldre och nu så gott som helt borta.
Hjälp! - Jag blev panikslagen. Under en prommenad med hundarna så skymtar jag en gestalt av en flicka som gömde sig bakom en häck. Ögonblicket senare helt borta... spårlöst.
Gömma nyckel? - Saker försvinner spårlöst ur mitt rum och dyker sedan upp veckor, ibland månader, efter det att de försvann. Då ligger de där jag har letat som allra mest, och jag vet att ingen i familjen har rört grejerna som försvunnit.
Ska jag byta kanal? - Sent en natt kollade jag på liv och död på tv'n då jag hör hur någon bredvid mig i sängen ger ifrån sig ett uttråkat stön/suck. Jag tror det kom två gånger om jag inte minns fel.

Efter sådana här händelser börjar man ibland undra:
Är det som jag inbillat mig?
Är detta verkligt?
Har jag en störning i huvudet?

Men turen är med mig och denna sidan låter mig träffa andra människor i samma sits. Oavsett om vi är begåvade eller har psykiska störningar i huvudet så är det i alla fall ett sälskap XD

Vem är jag som person då?
Jag är en glad, gay, trevlig kille som gärnar pratar. Hjälper gärna de som behöver hjälp. Jag brukar finnas i chatten från tid till tid, så vi ses väl där