Hem

Jokern

Ändra sidan Detaljer
Medlem 34280, nivå 7, ämne 464236, v1
Kallar sig Jokern
Kön Man
Kontakt E-post, ICQ
Uppdaterad 2004-12-13

är Medborgare i Paranormal.se

Presentation

Hej samtliga....!
Jag är en kille som har fått lite udda intressen i livet på grund av att jag gått igenom vissa tragiska episoder. Jag kan ju börja med att berätta att jag arbetar som fastighetsskötare i Göteborg och jag bor ensam. Jag har fyra barn som bor hos sina mammor. Själv är jag en kännare som går runt och får alla intryck med känslorna. Kanske var det jobbigt att leva med en person som alltid visste vad dom kände? Och därför har jag beslutat att fortsätta vara singel.

Jag har gått igenom ett personligt dödsfall...jag alltså...mitt hjärta gav upp på grund av allergi chock. Efter 7 elchocker så gav läkaren upp men inte jag. Jag ville in i min kropp igen så jag manade på läkaren att göra ett sista försök....Och nu sitter jag här och mår bra. Detta var min första medvetna kontakt med det otroliga. Men vill ni höra mer om det får ni ta kontakt med mig....

Det som intresserar mig idag är att komma i kontakt med likasinnade. Att få bekräftelse från andra på att jag är normal...inte som många säger att jag är konstig. Jag vill kunna använda de gåvor jag har på ett bättre sätt. Inte bara hindra gräl innan dom uppstått och hitta saker som vill bli hittade. Jag kan mer det vet jag. Men att veta hur allt som kommer till mig ska tolkas är ju en annan sak.

Jag är bekant med en sierska och hon vill att jag ska hitta fler som är nyfikna på det övernaturliga. Hon vill att man ska utvecklas så man kan hjälpa andra. Om man har flera att bolla alla saker med så får man ett helare intryck på allt.

Tyvärr så finns ju det profeter som vill att man ska gå upp i rök så fort dom märker att man kan saker som dom anser inte existerar.

Så därför har jag idag hittat en sida på nätet som intresserar mig väldigt mycket och nu hoppas jag på ett ömsesidigt utbyte framöver..
Mvh. Jokern

Har bland annat skapat

Kommentar (om Jehovas Vittnen)