Hem

Kristallkula Bergkristall

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 154394, v3 - Status: normal.
Försteredaktör: mocheba
är en sorts Bergkristall

Runt klot i bergskristall eller glas som används till spådom.

Alias: kristallkula

normal

Det är inte som att se i en tv. Det är lämpligast att spå på kvällen eller natten eftersom att ljuset är som minst då! Sitt ner och slappna av. Du kan också meditera före så att du känner dig lugn och odistraherad. Det enda ljuset i rummet ska vara ett levande ljus som ska stå bakom dig! Sätt kristallkulan ungefär en halv meter ifrån dig. Sitt bekvämt och låt sinnet vara rent från all negativ eller distraherande tankeverksamhet som kan störa din koncentration. Ladda kristallkulan med dina egna mentala energier så ofta du kan, och varje gång innan du ska spå. Kupa händerna runt kulan och visualisera en vit ljusstråle som flödar in i kulan från dina händer och från ditt inre öga. Samtidigt som du koncentrerar dig kan du upprepa denna ramsa:

Strålande ljus, du fylls av ljus strömmande kraft, du fylls av kraft. Skingra gränsen till andra världen, låt mig nu se, det svar du kan ge.

Eller hitta på en egen ramsa. Det brukar vara det bästa! Sedan fäster du blicken i kulans djup, fjärrsyn. Kolla inte på kulan utan i den! Ställ din fråga och vänta.

normal

En kristallkula är en kulformad kristallsten, tillverkad av bergkristall (genomskinlig kvarts), rökkvarts( gråaktig kvarts), ametist(lila kvarts), citrin (gul kvarts).