Hem

Länkperson Person

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 153893, v3 - Status: normal.
Försteredaktör: xia
är en sorts Person

Person som hjälper utomjordingar att komma till jorden.

Alias: länkperson

normal

Hur utomjordingar kommer hit

  • En del byts ut som spädbarn när ett jordiskt barn dött
  • De antar mänsklig skepnad
  • De går in i en kopia av en person som kommer att snart
  • De inkarerar hit som crawl in
  • De tar över en kropp som walk in

Som länkperson får man åka till olika länder och hjälpa till att förstöra och sabbotera vapenforskning och sånt som kan skada allvarligt, men även att hjälpa till med uppfinningar. Många uppfinningar har blivigt till tack vare deras hjälp. Berlinmurens fall var utomjordingarnas verk. Man använder alltid utomjordisk teknik i uppdragen och åker mellan hemlandet och arbetsplatsen med utomjordiska farkoster.

Blir du länkperson får du utbildning i telepati bla samt annat du behöver kunna ibland får du åka till andra planeter på utbildning. De kan göra kopior av dig som ersätter dig när du är borta de har dina minnen så de klarar det bra.

På den mörka sidan finns det liknande länkpersoner men de förstör eller dylikt. De onda hjälper till i början och det ger goda resultat i healing. De lockar folk med erbjudanden om sex, makt, pengar och dylikt. Det får de ofta men inte som de tänkt sig och när sanningen går upp för dem vågar de inte lämna organisationen, eller så vill de inte för de tycker att de har det ändå bättre nu.

Utomjordingarna kan göra kopior av kontaktade folk som kan agera som och spela personen på hemmaplan om detta behövs. De kan även agera albi eller förvilla eventuella förföljare.