Hem

ALF Fysisk livsform

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 25, v4 - Status: normal.
Försteredaktör: esrange
Denna text är importerad från /old/psi/alf.html
är Upplevbart och Fysisk livsform

Alien Life Form = främmande livsform.

Alias: ailien, alien life form, ebe, främmande livsform, rymdvarelser, utomjordning och utomjordningar

normal

Alien Life Form = främmande livsform.


normal

Utseende

Följande är ett referat från Sökaren nr 2, 1991, sid 22-23. av Sven Magnusson av en artikel av Jacques Vallee, Five Arguments Against the Extraterrestrial Origin of Unidentified Flying Objects, i den amerikanska tidskriften Journal of Scientific Exploration nr 1, 1990.

De främmande varelser som rapporteras är alltför lika oss för att det skall vara troligt att de har utvecklats på en främmande planet. De allra flesta av dem har samma allmänna utseende som vi människor med två ben, två armar och ett huvud med samma sinnesorgan som vi. Deras tal använder samma frekvensområde som vårt tal, och deras ögon är anpassade till samma segment av det elektromagnetiska spektrumet som våra ögon. Detta visar en geneteisk utformning som inte skiljer sig nämnvärt från vår. Främlingarna tycks med oss dela vår unika kombination av gravitation, solljus, atmosfärisk täthet och kemisk sammansättning. Våra egenskaper her utvecklats i gensvar på de hos oss speciella livsbetingelserna. Det är högst osannolikt att varelser i en heft annan miljö än vår skulle vara så like oss, kunna andas vår luft och kunna gå normals på jorden. Om gravitation, solljus, atmosfärisk täthet m m på en annan planet skiljer sig en hel del från förhållandena hos oss, kommer varelser där att utvecklas väsentligt annorlunda än på vår jord.


normal

Iakttagelser av små främmande varelser, som förknippats med UFO. Exempel: Två 14-åriga flickor berättade 1967 att de en kväll genom ett fönster på andra våningen i ett hus hade sett ett stort Iysande förmål som svävade över en lada i närheten. Föremålet rörde sig upp och ned och vaggade ibland åt sidorna. Plötsligt såg flickorna tre små figurer komma springande från ladan och stanna vid en brevlådestolpe. De tycktes vara ungefär 120 cm långa, och huvudet var mycket stort. Figurerna tittade i flera minuter mot huset och sprang sedan över vägen och försvann i skuggorna. Modern till en av flickorna berättade att hon sett föremålet, men otydligt, och en kvinna omtalade att hon vid samma tid sett ett UFO som såg ut som en vattenmelon.

Detta är fall nr 33 i Condonrapporten. Händelsen fick ingen definitiv förklaring, men undersökarna Ayer och Wadsworth betraktade fallet som svagt. De menade att det kunde röra sig om illusioner.

normal

Utomjordiska grupperjorden
Har satt ihop en text om några utomjordiska grupper som verkar på jorden onda och goda.

-------------------------------------------------- --------------------------------------------------
Det finns en särskild grupp som kallas örnarna som består av folk från många olika planeter mars jupiter och plejaderna bla som jobbar med upplysning av mänskligheten
via filmer och böcker de har sin bas på jordens måne där de från jorden som känner till arbetet med upplysningen får se teknik konst och dyl som de kan ta med sig till jorden. Det är många rymdforskare vetenskapsmän geologer ingenjörer astronomer och andra som åker till utställningar där och får med sig ritningar till uppfinningar
och böcker och dyl som gör att de kan presentera upptäckter därifrån i sitt eget namn
men de får de bara så länge de håller saken hemlig, föresten så var jag där när de spelade in femte elementet (många filmskapare sammarbetar med dem)

För länge sedan var jag och några andra på en utställning där då någon fick ritningarna
till datorn som kom från mars ursprungligen.

Frågor och svar:

Varför går de inte ut med det här så att alla får veta?

Det finns många skäl dels kan de inte eftersom ondskan från orion gör allt för att hindra det och dels skulle folk bli livrädda och då skulle ondskan få så stor kraft att
de skulle lyckas med allt de vill och då slutar det med en kosmisk katastrof
-------------------------------------------------- --------------------------------------------------

Mörkret från orion (Iluminati,annuarki,orions drakar mfl)
Det här är en ond ras från orion som vill ta över allt och det finns saker på jorden
(kristallportar mm) som gör att den som behärskar den här planeten kan behärska
hela kosmos de utövar någon sorts tankekontroll för att få oss att göra som de vill
de lever på negativa känslor som vi sänder ut har skrivigt om dem i tidigare inlägg
du kan även kolla på www.davidicke.com.

Frågor och svar:

Om iluminatierna nu finns varför låter de då David Icke berätta om dem?

För att de inte tror att han gör någon skada eftersom ändå ingen tror honom och de som gör det bara blir betraktade som galna.

Finns det något som tyder på att det är sant:

Jo tänk lite vår hjärna är inte skapt att fungera som den gör idag altså måste den
ha blivigt manipulerad och dessutom måste hjärnan ha material för att skapa fantasier
och halsilusioner och det hadde den inte i många av de fallen.
-------------------------------------------------- --------------------------------------------------

Men in black

Det finns verkligen en grupp av människor som kallas så och så och sysslar med samma sak i princip,de finansieras dels av statliga bidrag och dels genom att sälja patent på saker de tagigt från utomjordingar som är här på besök eller dyl de brukar hälsa på här eftersom det finns energier och saker här de behöver för sin utveckling,de fins i alla samhällskalsser och arbetsområden i de flesta länder på jorden,
i gengälld får vi saker och kunskap vi har tex redan baser på mars och månen
i gott sälskap med andra rymdfolk, men in blacks uppgift är att hålla det hemligt för den stora massan som staten inte tror är redo för kunskapen men det är bara en ursäkt för att de vill behålla makten och inte tror att alla kan få tillräckligt och för att de inte vill släppa greppet om mänskliga värderingar, men mycket talar för att locket kommer att lyftas av när det gäller hemligstämplade raporter och att sanningen kommer att vara synlig för alla det kan bli slutet för världen som vi känner den idag
och bli början till en ny skön värld.
-------------------------------------------------- --------------------------------------------------

Vandrarna

Vandrarna är en grupp som lever på enorma och otroligt avencerade rymdskepp
de plockar upp folk som inte vill eller kan fortsätta leva på sina planeter, 200000
försvinner ju från jorden om året och skulle ens hälften av dessa stannat på jorden skulle ju betydligt fler hittats inte sant? alla åker inte med dem en del blir bortrövade
till slavskepp och dyl och andra flyttar till andra galaxer eller världar. De hjälper planeter i sin utveckling och är mycket bra på sina saker.
-------------------------------------------------- --------------------------------------------------

Yerks (Idioiter mm)

En sorts parasit som tar över folks hjärnor och styr deras kroppar helt de kan läsa av folks minnen och lära sig det de kan som språk och dyl kolla www.animorphs.org
det finns en bokserie om dem som är betraktad som en ungdomsbok men det är det inte hadde de sagt att det är byggt på verkliga händelser skulle de ju inte fått ge ut dem. Jag vet att de finns eftersom jag har varigt behärskad av en sån, men andaliterna fick den ur mig genom att hålla mig inspärrad på månbasen.

normal

Indien: Utomjording anfaller folk

Indiska säkerhetstjänsten anser sig ha fastslagit att den kringstrykande varelse som anfaller människor i delstaten Uttar Pradesh och river dem i ansiktet är en utomjording.

Till tidningen Times of India säger säkerhetspoliser att videofilmer antyder att det är fråga om en varelse från en annan planet. Angriparen har ett ansikte som på en hund eller katt. Det sägs att det slår röda gnistor om varelsen när den anfaller.

Källa:http://www.aftonbladet.se/vss/telegram/0,1082,60749435__p_,00.html

normal

Tror du att det finns liv på andra planeter?

8 juli 2003 deltog 106 784 personer i LunarStorms WZUP-enkät där frågan Tror du att det finns liv på andra planeter? ställdes.

Ja: 79 % av männen, 72 % av kvinnorna.
Nej: 21 % av männen, 28 % av kvinnorna.