Hem

Hybrid Liv, ALF

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 530752, v6 - Status: befäst.
Försteredaktör: Nayana
är en sorts Liv , Trobart och ALF

Varelse som är en korsning mellan en människa och en främmande varelse (som många tror är av utomjordiskt ursprung).

Alias: babyhybrid, barnhybrid, hybrid, korsbefruktningar, korsning mellan människa och utomjording och skapandet av hybrider

normal

I denna text kallas de främmande varelser som abdukterar människor för Besökare.

Hybrider tycks vara en genetiskt framodlad korsning mellan Besökare och människor. Vid abduktioner tas ofta ägg från kvinnor och sperma från män. Det förekommer också att befruktade ägg sätts in i livmodern på de kvinnliga abduktanterna och plockas sedan ut igen efter ett antal veckor när ägget har blivit ett embryo. Oftast hinner dock inte kvinnorna upptäcka att de har varit gravida, men det finns fall där kvinnan har upptäckt den omöjliga graviditeten, och t.o.m. bokat en tid för abort. När det sedan har varit dags för aborten så har embryot varit spårlöst försvunnet och kvinnan har inte ens haft en blödning.

Människor som har blivit bortförda berättar om kontakt med hybrider, som vanligen är bebisar eller små barn. Dock förekommer även kontakt med hybrider i tonåren och vuxna hybrider, men det hör till ovanligheterna. Det tycks vara av yttersta vikt för Besökarna att de abdukterade (framförallt kvinnorna) rör vid och interagerar med hybridbarnen. När så det sker upplever många av de bortförda hybridbarnen som fula och rent av motbjudande. Men ibland upplever de också ett känslomässigt band och en stark beskyddarinstinkt gentemot dessa barn. Besökarna låter meddela att det är den bortfördas egna barn, att de hör samman och att barnet behöver sin mamma. Allt detta sammantaget innebär naturligtvis i vissa fall att den bortförda kvinnan (eller mer sällan mannen) upplever ett svårt trauma då hon varje gång måste lämna ifrån sig sitt barn igen och överlämna det åt ett okänt öde.

Hybridspädbarnen rapporteras se ut som en blandning mellan De små grå och människa. De har stora svarta ögon, med enbart lite vit färg i. De är ytterst små och späda och väger mindre än människobebisar. De är också påfallande passiva och tysta. De varken sprätter med armar och ben eller jollrar som mänskliga spädbarn gör. Ofta brukar de stirra intresserat in i abduktantens ögon och det verkar nästan som om de utför någon slags telepatisk kontakt eller suger åt sig energi från sin ”mamma”. Ibland ombeds kvinnan att amma sitt hybridbarn och trots starka protester och att hon säger att hon inte har någon mjölk i brösten så brukar amningen sedan genomföras ändå. Till sin stora förvåning kan då kvinnan upptäcka att det faktiskt kom lite mjölk från bröstet. Även vid amning framstår hybridbebisen som fysiskt svag och med mycket dålig sugreflex.

Besökarna brukar även befalla abduktanterna att leka med de lite större hybridbarnen, men leken är inte så som vi är vana att se den. De bortförda kan bli inskuffade i ett rum där det befinner sig flera hybridbarn i olika åldrar samt några ”barnsköterskor” (De små grå). Där kan de sedan bli sittandes och titta på de lika stillasittande barnen. Inget mer än så händer. Dock förefaller även denna ”lek” lika viktig för Besökarna som att abduktanten håller i de minsta barnen.