Hem

Nayana

Ändra sidan Detaljer
Medlem 61259, nivå 7, ämne 620206, v3
Kallar sig Nayana
Hon är 38 år
Kontakt E-post
Uppdaterad 2005-09-29

är Medborgare i Paranormal.se

Ljusarbetare som vill förändra sig själv och världen

Presentation

Namaste...
jag har alltid haft det paranormala inom mig. Det känns som att jag har fått intresset från tidigare liv. När jag var liten såg jag en del andar och konstiga fenomen jag inte förstod mig på. Idag förstår jag dem bättre.
Jag verkar vara en öppen kanal för andar. Men jag har ändå vårt att kommunicera och märka av andarna. De visar sig mest på nätterna när tredje ögat är extra mycket. Jag har haft telepatisk kontakt med min skyddsängel också, det var som om hon talade i mitt huvud.
Jag är mest intreserad av änglar,skyddsguider och hur man kommunicerar med dem. Det är något jag vill lära mig mer av. Jag ser även energier och så kallade orbs, jag har lärt mig nyligen att det jag ser som virvlande energi är orbs.
Jag gör ofta ut ur kroppen uplevelser och jag har ofta drömmar om ufon, utomjordingar och katastrofer.
Jag håller också på med healing. Jag försöker utveckla mig andligt och personligt. Jag är här för att utveckla mig och höja min energivibration.
Jag är även här för att inspirera andra til att också höja sin energinivå.
Jag tror på världsfred. Det kommer en dag då vi har förstått att livet inte bara går ut på att jobba och skaffa familj. Livet är nåt mer.
Jag är nu sjukskriven för social fobi. Jag läste på högskolan men det gick inte, jag mådde för dåligt.
Så nu arbetar jag på att hela mig själv.
Jag vill ha kontakt med andra som har liknande intressen som jag och som inte bara blir kvar i teorin utan också praktisk utvecklar sig själv.

Jag är en ljusarbetare.Jag försöker höja min energivibration genom bra kost,motion och meditation. Jag vill ha en ljusare,finare och lättare vibration. Jag är kärlek och ljus. Mitt sanna väsen är energi,allt är energi.Hjälp andra genom att hjälpa dig själv.Utvecklas och inspirera andra att göra detsamma.Var ärlig mot dig själv och visa vem du är!

kärlek och fred till er alla....

Har bland annat skapat

en text om Falun Gong