Hem

Jakob Carlsson

Ändra sidan Detaljer
Medlem 844, nivå 14, ämne 33740, v2
Kallar sig esrange
Han är 38 år och bor i HÖÖR
Kontakt E-post, ICQ , Skype , MSN
Uppdaterad 2004-08-03

är Synthare , Gesäll i väktarakademin och Webbdesigner
är medlem i #devel (op) , #synth (op) , #torget (halfop) , #OP (op) och #Paranormalt (halfop)

Hej. Det är jag som är esrange, du har kanske stött på mig på chatten eller så.

Presentation

Jag ser mig mest som kristen, men jag kan även ibland influeras av paganism, satanism och lite andra alternativa religioner som inte är godkännda av alla.

Till hösten kommer jag att läsa datavetenskap på Lunds universitet och ha en jävla massa kul på olika synthklubbar och festivaler.

Här på paranormal jobbar jag mest behind the scenes när jag hinner, för tillfället hinner jag inte med det så mycket för jag har lite väl mycket att göra i skolan, men paranormal är alltid det jag helst jobbar med när jag har tid över. Du har kanske märkt att man kan få upp en lista på alla personers ICQ och att man kan se om en person är online på ICQ eller inte, dessa två sakerna och en del andra små roliga saker är det jag som ligger bakom och jag har skrivit dom mest för att jag inte haft något bättre för mig :-) Jag sitter även och pysslar med Perl, SQL, PHP och Template-Toolkit 2 för paranormal.

Vad kan man mer säga om mig? Ja, jag är väll kristen men även lite annat, det är en ganska bra sammanfattning av mig. Om det är något som du undrar så är det bara att fråga, jag finns ofta på chatten och om jag inte skulle vara där går det att nå mig på min e-mail: esrange@paranormal.se

normal

"Kontakta" esrange

E-mail/e-post: esrange@paranormal.se
Hemsida: http://esrange.da.ru
ICQ: 39773431
MSN: esrange@paranormal.se
Lunarstorm: SirEsrange
Skunk: SirEsrange
Kramkalas: esrange
Helgon: esrange