Hem

Catarina

Ändra sidan Detaljer
Medlem 66244, nivå 7, ämne 678753, v1
Kallar sig xia
Hon är 48 år och bor i SOLLENTUNA
Kontakt E-post, MSN
Uppdaterad 2006-10-16

är Medborgare i Paranormal.se

Presentation

Välkommen till min sida,

Jag vill lära mig mer om magi och hälsa och psykologi, varför människor tänker och agera som de gör.

Det jag vill veta mer om är vad som styr människor dessa liv och själar utifrån det humanistiska, positiva och kvinnliga perspektivet ?... Redan som liten använde jag mig flitigt av osynliga låtsasvänner, stenar 'varje sten var en magisk sten' och handkoder (fingerdigits). Båda mina adoptivföräldrar tyckte att det var häxkonster. Den övriga släkten likaså. Matematik och språk har alltid intresserat mig och jag vill fortsättningsvis arbeta med även denna utveckling av mig själv. Musik och gymnastik är ämnen som jag vuxit upp med. Gymnastiken har idag ersatts av meditation och yoga. Musiken som förr var rock och popsnöre var annat än vad jag lyssnar på idag. Det är mer klassisk-klassiskt inriktad samt jazz och bluesinspirerad.

Mitt eget arbete är att våga ge mig hän. Mitt kall (jfm franskans vocation) är att hjälpa, stötta och vägleda människor i sin andliga utveckling mycket av deras utveckling består i att bara vara sig själva av deras person. Mitt kall är främst tekniskt att lära andra kanalisera/kunna använda de fem sinnena klart och jämt vara i kontakt med det sjätte sinnet. Medial vägledning är (oavsett vem som i den fysiska världen kommunicerat det budskap jag ska ha) den enda vägen. Det ska kanske förtydligas att jag ser allt som sägs mig som en medial vägledning. Det svåra är att hålla tungan rätt i mun och höra förstå vad det är som ska framsägas (kommuniceras). Sedan våren 2003 är jag vattendrickare (dricker även thé och äkta Aloe Vera, men då bara från Forever Living Products. . Hemma i lugnets trygga vrå föredrar/är jag vegan. När jag äter ute, dvs är vanlig då säger jag att jag helst är vegetarian (Läs demi-vegetarian, heter det så?)

Jag är utbildad inom klassisk massage, reiki, kinesiologi. Det jag gärna vill veta och lära mig mer om är psykologi, örtmedicin och hypnosterapi med regression. Jag är medium. Jag spår också i tarotkort och har specialicerat mig på relationer, även andlig och personlig utveckling. På helgtid erbjuder jag små grupper i kanaliseringskurs, reikikurser och tarotkurser. Kontakta mig för info.

Naturligtvis vill jag och strävar alltid efter att höja min medvetenhet.

Må prima!
Catarina

Om jag inte är inloggad här för tillfället och du inte kan vänta.. =)MSN: oversteprastinnan@hotmail.com