Hem

Livsväg 4

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 569333, v4 - Status: normal.
Försteredaktör: Reymond

Livsväg 4

Alias: livsväg 4

normal

Livsväg 4

Nyckelord:
Praktisk, uthållig, målmedveten, ärlig, stabil, konstruktiv.

Väg:
Du är en mycket praktisk och målinriktad person. Vänlig och förtroendeingivande, kanske med en inre känsla av värdighet. Du har ett stort behov av trygghet och det måste vara tillgodosett för att du skall känna dig säker inför förändringar.

Som beslutsfattare är du långsam och måste ha alla fakta på bordet innan du kan bestämma dig. Din intention att gå till botten med saker och ting kan, om du är en andlig sökare, ge dig en alldeles särskild intensitet här.

Du ser mycket realistiskt på det mesta och är van att få anstränga dig för att nå dit du vill och räds inte för hårt arbete. Du är principfast och har stor självdisciplin. Personer omkring dig uppskattar dig som vän då du är mycket ärlig och pålitlig. Tyvärr har du många gånger svårt att hinna med att umgås med dina vänner då du ständigt är i farten.

Ibland kan andra uppfatta dig som lite trångsynt eftersom du är så bestämd i dina åsikter och du kan till och med tyckas vara lite tråkig. Att se saker ur andra människors perspektiv kan vara nyttigt för dig. Magen och övre högra kroppshalvan kan vara utsatt och din mera allvarliga läggning kan leda till cirkulationsbesvär. Var rörlig och ”knyt” framför allt ”upp” känslomässigt ibland så att du kan känna glädje i din själ och låta barnet i dig få ha roligt.

Öppna verksamhetsfält:
Allt där man kan bygga upp, hela, gå till grunden med något, lägga grunden för något (fysiska eller psykiska aspekter), planera och organisera.

Symbolisk samhörighet:
Färg: Grön.
Form: Hexagon (sexhörning).
Rörelse: Vilar stilla.
Ton: F.
Planet: Uranus.
Siffra: 4.
Instrument: Piano.
Sten: Smaragd.
Element: Jord.