Hem

Maximalupplevelseskildring av Peter Wickman Skildring

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 764, v1 - Status: normal.
Försteredaktör: Sylvialill
Denna text är importerad från /old/psi/maximalupplevelse/skildring/wickman_p.html
är Skildring

Det finns både bra och dåliga upplevelser. Det beror sig nog på hur man ser på dom.

Alias: maximalupplevelseskildring av peter wickman

normal

Det finns både bra och dåliga upplevelser. Det beror sig nog på hur man ser på dom. Egentligen skall man nog inte säga bra eller dåliga utan behagliga och obehagliga det ligger nog närmare sanningen. Det jag nu skall säga hände för ung 11 år sedan.

Detta hände mig en natt när jag låg och läste i sängen. Mina Katter låg och sov som vanligt vid var sin sida om mina fötter, och allt var som vanligt. Plötsligt finns det en känsla i mig som jag aldrig känt förut så jag lägger ner boken och tittar ut i rummet men det finns inget att se eller ta på. Som på en given signal sätter sig mina katter upp båda två och bara tittar mot sovrumsdörren, dom säger inte ett ljud, just då kändes det lite obehagligt, men det gick snabbt över!

Plötsligt får jag bara en känsla av totalt lugn och välbefinnande i kroppen. Sitter och tittar rakt fram i sängen och bara känner att någon eller något kommer närmare mig. Ingen rädsla över huvud taget finns. Då känner jag att någon stryker mig sakta över håret, vilken underbar känsla den går inte att beskriva med ord!!! Men tyvärr så efter ett par strykningar i håret så slutade det, och jag kände att någon gick ut ur rummet igen och lämnade mig ensam, men den där underbara känslan fanns kvar i kroppen. Jag tror faktiskt att jag bara satt och log i sängen. Samtidigt som på ännu en given signal lade sig bägge mina katter ner igen och sov direkt. Precis som om ingenting hade hänt.

Denna händelse har gett mig mycket här i livet. Det känns tryggt på något sätt att veta att vi är inte bara Kött och Blod utan det finns verkligen något mer. När man har varit som mest nere, som tyvärr händer i livet, har jag tänkt på den känsla jag hade under denna händelse, och plötsligt finns det en mening med allt igen, även om man inte riktigt vet vad.

Detta var en sak som jag har upplevt, även om inte många har trott på mig så vet i alla fall jag själv vad jag har upplevt. Livet är ändå både mystiskt och härligt eller hur?