Hem

Ingalill

Ändra sidan Detaljer
Medlem 60391, nivå 7, ämne 591199, v2
Kallar sig Sylvialill
Hon är 86 år och bor i STORVRETA
Kontakt E-post
Uppdaterad 2005-09-07

är Medborgare i Paranormal.se

telepati

Presentation

Mitt intresse är ett socialt arv från många generationer tillbaka. Som barn och ungdom visste och såg jag mer än jag borde och det gjorde att min familj
hjälptes åt att göra mig lagom så det inte skulle bli problem när jag skulle ensam gå ut i produktivt liv.Jag har flyttats tillbaka i tiden vid ett flertal tillfällen, men bara som åskådare, till olika händelser.Jag vet också ,ofta utan någon form av teknik, vad andra tänker på (Mina barn tycker inte om det!) Känner vibbar kring människor och platser m.m.
När jag pratar med någon och har en penna i handen så ritar jag bilder som har med personen att göra.
Jag pratar aldrig om detta jag berättar här, men jag har haft gott av det i mitt liv.jag har haft nytta av det i mitt arbete. Människor är rädda för allt som inte är vanligt. Har läst hela mitt liv och sökt precis som mina förfäder men jag tycker inte att jag vet så mycket som jag skulle vilja veta.. Människor som tror verkar ofta så färdiga så jag har inte hittat något forum där jag kan få andras upplevelser och tankar.
Intressen..Ja många... all samvaro som är trevlig. Tycker också om att ströva i naturen, plocka bär och svamp, att vara ensam ibland. Man tänker bra då. Något jag arbetar med är mitt kontrollbehov. Jag har svårt att tro helt och fullt om jag inte har konkreta bevis.
Det är både bra och dåligt.
Jag vet egentligen inte vad ni vill veta... Vad jag skulle vilja lära mig är heiling. Nu har jag skrivit alldeles för mycket... känner jag...hoppas ni tar bort det mesta..hälsningar i.l.