Hem

PR för Paranormal.se

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 144586, v3 - Status: normal.
Försteredaktör: Jonas

Vi vill att att ni länkar till Paranormal.se.

Alias: pr och pr för paranormal.se

normal

Paranormal.se är ett gigantiskt uppslagsverk som redan idag har tusentals ämnen och texter om paranormala fenomen; alltifrån parapsykologins landvinningar till esoterikens och religionernas läror. Webbplatsen hade oktober 2002 dagligen 3000 besök och levererar 1500 sidor varje timma! Alla besökare har möjligheter att bli medlemmar och presentera sina intressen i det paranormala, lägga till fler ämnen och texter och hitta andra med liknande intressen; något över 4200 personer har gjort i dagsläget. Att använda paranormal.se är och kommer förbli gratis.

Visionerna för systemet på paranormal.se är stora. Även om den tekniska grunden är god idag så är det mycket som är planerat att göras. Idag får ingen några pengar av att jobba för webbplatsen, alla som hjälper till gör det idéellt på sin lediga tid, något som ibland kan dröja flera veckor. För att utvecklas behöver Paranormal.se ett par personer som kan lägga tid på utveckling och underhåll varje vecka. Här är några av de planerade utökningarna vi skulle vilja få tid till:

  • Internationalisering - lägga in språk-stöd för texter, ämnes-alias och användare.
  • Kommersiella länkar - att kunna erbjuda försäljare av de böcker och varor som finns som ämne, med möjlighet för användare att se vilka som ligger i närheten.
  • Diskussionsforum - varje ämne skall kunna diskuteras kring och genom diskussioner skall texterna utökas och utvecklas, delningar till nya ämnen ske osv.

Med ekonomiskt stöd så skulle vi kunna anställa en eller flera personer med netto-lön på 10.000kr. För 2 personer ett år skulle vi behöva ca 720000 kr med skatter inräknade. Skulle vi få mer så skulle möjligheten finnas att flytta servern till en plats som inte är beroende av Jonas Liljegrens arbetsgivares välvilja och även uppgradera den vid behov.

normal

Paranormal.se är en webbplats som bland annat inriktar sig på parapsykologi, dvs det vetenskapliga studiet av sådant som tankeöverföring, healing etc.

I Sverige bedrivs idag vetenskaplig forskning om telepati, både vid Göteborgs och Stockholms Universitet, vid psykologiska institutionen. Webbplatsen PARANORMAL.SE består av ca 10.000 dokument om paranormala fenomen.

På webbplatsen finns texter skrivna ur skeptikers perspektiv:

http://paranormal.se/topic/forklarade_mysterier.html

Texter ur vetenskapligt perspektiv:

http://paranormal.se/topic/metaanalys.html

Ur new-age-perspektiv:

http://paranormal.se/topic/chakra.html

Och personliga skildringar:

http://paranormal.se/topic/dromhistorier_fran_christoffer_lerno.html

Med mycket mera...

Ambitionen är att slutligen kunna presentera alla ämnen på ett objektivt sakligt sätt och dessutom presentera olika grupperingars perspektiv. Vi strävar efter att allt material ska vara märkt med författare och källor.

Läs vidare om Målsättningen med Paranormal.se.