Hem

Area 51 UFO-Konspiration, Plats

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 12437, v4 - Status: normal.
Försteredaktör: esrange
är en sorts UFO-Konspiration och Plats

Jättehemlig militärbas i Nevadas öken i USA, som inte finns enligt USAs regering/militär (även om satellitfoton säger motsatsen). Påstås inhysa utomjordingar.

Alias: aliens ufo och area 51

normal

Area 51 (Dreamland) har ett ”drömläge” långt borta från befolkningen ute i öknen gömd bakom naturliga berg och djupa dalar. Man vet att farkoster kommer och går till och från denna plats med hastigheter högre än ljusets. Den amerikanska regeringen förnekar dess existens. Enligt dessa rykten skall jordens folk, genom utbyten med utomjordingar redan ha kunskapen andra planeter och även ha baser på månen och mars i gott sällskap med andra rymdraser.

Det går ju att bara att spekulera om detta är sant men det finns en hel del som tyder på att det är det bl a att NASA och andra försöker spåra allt som skrivs om dem och att många som var delaktiga i känsliga projekt har dött i mystiska olyckor. Är det sant är ju hela NASA och dess enormt kostsamma verksamhet vara en stor lögn. I så fall skulle också astronauter helt i onödan i strävsamma försök att nå andra världar. Skulle allt detta ske för att dölja den verkliga sanningen mycket tyder ju på att det är så tror knappast NASA skulle förbruka så mycket pengar om de bara forskade kring saker och skickade upp satelliter. Så länge jordens befolkning fungerar som den gör nu är det lättare att välja bort sådana rykten och stanna kvar i okunskap istället.

Det finns dock de som vill forska vidare och som INTE ger sig. Det är de som kommer att föra oss till sanningen vilket INTE ska föraktas det är ju dessa människor som leder oss framåt. För sanningen kan ju inte vara värre än lögnen, kunskap kan väll ändå inte vara värre än okunskap och frihet kan väll inte vara värre än förtryck?

Om alla får veta att det finns liv på andra planeter skulle de ju göra jämförelser och då kan det bli väldigt svårt för staten, det skulle bli upplopp och kravaller de skulle kräva att få det lika bra som de har det där, vad de inte tänker på är att om vi samarbetade skulle alla inklusive de som motarbetar nu få det mycket bättre än de kan få det nu.

Disinformation Agency eller Inteligence är en hemlig ”byrå” som har till uppgift att sprida missledande information om ufo bl a i hela livet. De talar om för allmänheten att det de sett har de inte sett, att det som är sant inte är det och att det som har upplevts är något annat än det är. De visar falska bilder av ufo för att belysa att det är en bluff leder till kurser där den enda inriktningen är att ”bevisa” att det som ser riktigt inte är det att allt är ett påhitt av förvirrade mänskliga hjärnor. De har skapat sina egna motbevis och refererar till snillrika hjärnor som bekräftar deras sannolikhet. De har ofta högt uppsatta positioner i samhället och har därmed också viktiga kontakter inom massmedia vilka hjälper till att gå ut med missledande information. Den som har ett vakande öga finner dem infiltrerade överallt i officiella sammanhang.

Deras agenter finns i olika länder och är hemligt motarbetande krafter i olika länder för att sprida förvirring och falska bevismaterial och förstöra de bevis som finns genom att lova seriösa undersökningar. Sedan ”råkar” bevismaterialet förstöras eller försvinna. De drar sig inte för att aktivt förfölja de som aktivt och seriöst arbetar med ufo-frågan och även och sprida falska rykten samt arbeta med hotelser och förföljelser av olika slag. Jag har studerat ufosverige noga och har funnit en del som tyder på att de sprider missledande information och falska rykten, t ex säger de saker som inte stämmer om foton och kallar saker nazistiska som inte har ett spår av nazism i sig.

Ufo-forskare har sina telefoner avlyssnade och får sin post genomgången. De är utsatta för hotelser och mordförsök. Detta är skrämselpropaganda ska tas på allvar. Det finns människor som har försvunnit från jordens yta för att de visste för mycket.

Sune Hjorth och Billy Meier har blivit smutskastade med falska anklagelser om uttalanden de aldrig gjort, och bilder med fel som inte existerar trots att ufo-sverige säger att de är uppenbara, och jag vet hur man ser sånt eftersom jag ofta gör fotomontage och dyl. till tidningar. Men många har spridit falska bilder och dyl. i hans namn för att smutskasta honom.