Hem

Abduktion: Myndigheterna

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 530054, v4 - Status: befäst.
Försteredaktör: Lacargia

Uppfattningen att den amerikanska - och kanske andra länders - myndigheter på något sätt är inblandade i abduktionerna som tycks äga rum.

Alias: abduktion: myndigheterna och militären och abduktioner

normal

Det råder en konspirationsteori inom många abduktions- och UFO-kretsar. I denna teori ingår tanken på att de amerikanska myndigheterna eller kanske framförallt den amerikanska militären skulle vara inblandad i abduktioner av oskyldiga människor. Antingen genom ett samarbete med utomjordingar (UJ:ar) eller genom att själva kidnappa människor och t ex utsätta dem för experiment. Något som stödjer denna teori är att en del abduktanter påstår sig ha sett människor i militäruniformer under deras bortföranden. Dock kan det enligt vissa källor istället handla om vuxna hybrider som utger sig för att vara mänskliga militärer.

Det finns forskare som påstår att den amerikanska militären har en uppgörelse med utomjordiska varelser som innebär att de ger UJ:ar rätt att föra bort människor. De kanske även hjälper till. I gengäld skulle amerikanarna få teknologisk kunskap. Denna tanke är dock något underlig då man kan fråga sig varför en högteknologisk ras skulle behöva ha något tillstånd till sina handlingar överhuvudtaget. Men skulle detta visa sig verkligen ske så måste man också ta in i beräkningen att utomjordingarna kanske inte bara samarbetar med U.S.A. utan i princip hur många andra länder som helst.

normal

Historiskt om hjärntvätt

Det finns också en annan förklaring till varför det är så många amerikaner som tror att de blivit bortförda av utomjordingar.
Denna förklaring går ut på att regering, militär och underättelsetjänst i USA sprider falska uppgifter om UFOn för att dölja ett program för tankekontroll av amerikanska medborgare.

En förespråkare av en sådan teori heter Martin Cannon (http://www.constitution.org/abus/controll.htm).

I boken Brainwashing skriven av Kathleen Taylor beskrivs en värld där eliter i alla tider - från gamla egyptiska faraoner, kinesiska kejsare, och CIA-chefer - håller på med tekniker för hjärntvättning. Målet: att skapa duktiga hemliga agenter, såväl som en lydig befolkning.

En av de tidigaste teknikerna för hjärntvättning var att:

1) droga ett barn i sömnen;
2) bär barnet till en grotta där det är väldigt vackert och finns massa godis och vackra saker;
3) när barnet vaknar säger du att det har kommit till himlen och att det bara finns ett sätt för barnet att få komma tillbaka: att det lyder dig - du är nämligen gud.

Så skapades enligt sägnerna de första lönnmördarna.

Den urgamla metoden för att skapa 'agenter' liknar väldigt mycket det som händer med dem som blir bortförda av utomjordingarna.