Hem

Auran Bok

Hur man ser den på 60 sekunder

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 390049, v3 - Status: normal.
Försteredaktör: mrflanell
är Bok
Av Mark Smith

En bok om hur auran och hur man lär sig se den.

Alias: auran - hur man ser den på 60 sekunder

normal

Bokens baksida

Se vad du har missat!

Att se auror är lätt! Mark Smith visar dig hur du kan se en persons aura efter bara 60 sekunders träning. I den här boken får du lära dig tio enkla steg till att se auror. Din aura är en fysisk avbild av din själ och att se auran är inte en fråga om tro utan om ett normalt seende och enkla fysiska lagar.
Lär dig hur färgen i auran är sammankopplad med dina inre organ, med chakrapunkterna och med dina karaktärsdrag. Öka din energi och håll dig frisk genom att påverka din auras energi med rätt andning och meditation.
Genom att arbeta med färgers effekt på din aura kan du lindra sömnsvårigheter, magsmärtor och småkrämpor. Auran: Hur du ser den på 60 sekunder! är den ultimata vägledningen till den rikedom av insikter och självkännedom som finns i oss alla.

Äntligen kan jag se (auror) och jag är övertygad om att det blir många som upptäcker och utforskar denna färgrika verklighet med denna fantastiska bok som vägledning.
"Raymond A. Moody, M.D., Ph.D
författare till Återföreningar."

Mark Smith (Washingtom D.C.) har varit gäst i mängder av både radio- och TV-program på bl a CNN, NBC, ABC och FOX. De mycket populära seminarier som Mark Smith håller över hela USA om auraseende och om handskriftsanalys, grafologi, är alltid fullbokade.