Hem

Chattlogg om Världen Chattlogg

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 576721, v2 - Status: normal.
är Chattlogg
Behandlar Tarot trumf 21: Världen

Chattlogg om tarotkortet 21 Välden 2004-12-07

Alias: chattlogg om världen

normal

VÄRLDEN

<Mithera> enl. vipstar:
<Mithera> The World-Världen
<Mithera> Det här kortet visar på kontroll över livet, äntligen känner man total helhet och förstår hela sambandet med att leva, man kan se sin utveckling på ett nytt sätt och känna en stark motivation att våga leva på ett mer balanserat sätt, att släppa gamla värderingar och mönster. Det finns ett kroppsmedvetande här, ”äntligen människa” . Här finns succén med sig själv, man klarar allt, är stark och medveten samt ansvarsfull även med sig själv, kan se klart på hur man lever och hur man vill leva.
<deere|ibland> Mithera: Återigen ett kort som handlar om att släppa gamalt..
<Mithera> deere|ibland hehe :)
<Astra> saturnus; fullbordan;kosmisk förening;stora långa resor,befrielse ur bundenhet, förbränning av karma.
<Mithera> enligt allrounspirit:
<Mithera> Världen visar fulländning i det du frågar om. Det visar att du valt en bra lösning, rätt sak, rätt väg, och att allt leder till harmoni. Om du drar detta kort så står det för att du är på rätt väg. Kortet visar en frihet på ett själsligt och mentalt plan, du har möjlighet att gå dina egna vägar för du har stor vishet. Allt blir till det bästa och vi får hjälp uppifrån av universum när vi drar detta kort. Kortet står för att något blir till det bästa, vi är på rätt plats, rätt tid, rätt arbete, rätt relation, rätt förhållanden till exempel.
<Moss> Mithera: Där saturnus står i för tecken och hus där ligger allt vi ska arbeta med i vårat liv bla. Men saturnus rör sig hela tiden över zodiaken. Så efter tiden ändras det som sagt.
<Mithera> handelsboden.net har oxå en fin tolknig av kortet:
<Mithera> 21 - UNIVERSUM
<Mithera> Slutet gott allting gott! Här har man kommit fram till målet. Succé! Här är det dags att skörda frukten av sina ansträngningar, du har ju nått ditt mål. Ta den välförtjänta paus du behöver för nu börjar det snart om igen ;-)
<Mithera> VAD KORTET RÅDER: Njut i fulla drag!
<Mithera> kristallkulans visioner säjer följande:
<Mithera> XXI. Universum.
<Mithera> Detta kort kallas Världen i många andra tarotlekar. Det är ofta ett positivt tecken att detta kort visar sig. Det tyder på framgång och rättvis belöning. Det kan också betyda resor, den materiella världen eller ett kungarike. Men om det ligger illa placerat vid ett spådomstillfälle kan det betyda stagnation. Det betecknar ofta den frågande eller den han eller hon frågar om. I esoteriska termer kan det vara en symbol för universums perfektion, när, som A.E. Waite säger det förstår sig själv genom Gud. Det är slutet på själens metafysiska resa, där självkännedomen ger en ny och högre medvetenhet som förenar enheten med alltet.
<mike77|tfn> Psi-bot vad är världen
<Psi-bot> mike77|tfn: 602 - 21 - Världen (Kort i Stora Arkanan)
<Psi-bot> mike77|tfn: Den fullkomliga människan som dansar livets dans
<Psi-bot> mike77|tfn: Mer information finns här: http://paranormal.se/topic/21_-_varlden.html
<Mithera> Den fullkomliga människan som dansar livets dans :)
<Astra> kortet råder:lita på dina förnimmelser!gör en lista på alla oavslutade situationer som som skulle ge dig en lättnadskänsla om du löste dom.
<Lilla> ja, fullbordan.