Hem

Djurkommunikatör Person

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 526186, v3 - Status: normal.
Försteredaktör: Miagirl
är en sorts Person

En person som anses kunna tala med djuren.

Alias: djurkommunikatör

normal

Djurkommunikatören ( djurtolken) är en person som praktiserar djurkommunikation, vilket innebär telepatisk kommunikation med djur. Djurkommunikatören kan både ta emot och förmedla information i form av tex. bilder, ord, känslor och meningar via tankeöverföring och brukar arbeta för att hjälpa människor att få en bättre kontakt med sina djur och lösa problem och få svar på frågor där t.ex. ägare, veterinärer och tränare misslyckats.

Det kan tex. handla om att förklara ett märkligt betende eller en skada djuret har, hjälpa djur som verkar deprimerade eller som ska genomgå en svår resa eller en sjukdom, eller helt enkelt fungera som tolk när djuret eller dess människa behöver informera varandra om något.

Vissa djurkommunikatörer hjälper även till att kontakta djur som sprungit bort eller som till och med passerat till andra sidan. Vissa kombinerar kommunikationen med alternativa behandlingsformer som tex Reikiheling eller homeopati.

Inte alla djurkommunikatörer tar betalt för att kommunicera med folks djur, men dom som utför det i större skala brukar göra det.

Djurkommunikatörer har funnits i alla tider, tex under benämningen hästviskare eller kloka gummor och gubbar, och det är mycket vanligt att barn har förmågan men senare tappar den med åldern. Med new-age vågen öppnades folks ögon för djurkommunikation och kommunikatörerna blev allt vanligare.
Kända djurkommunikatörer är tex. Samantha khury och Penelope Smith från USA och här i Sverige är Mia Mattson den mest kända.