Hem

Gåvan att hela Bok

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 390408, v2 - Status: normal.
är Bok
Behandlar Helande
Publicerad år 1999
ISBN 91-89120-08-6
sidantal 192
Av Gerald Loe
Publicerad av New Page
är översatt av New Page

En bok om hur man utvecklar och använder sin naturligt helande kraft

Alias: gåvan att hela

normal

Bokens baksida

En steg-för-steg-bok i hur man utvecklar gåvan att hela. Den här handboken i healing förklarar och lär ut ett stort antal beprövade healingtekniker både för nybörjare som vill hjälpa sig själv och andra och för aktivt professionella helare.

Du kan lära dig distanshealing, att hela dig själv, att hela genom visualisering, hela genom handpåläggning, hela via telefon och till och med hur du kan ge helande energi åt ting och platser. Boken innehåller också ett speciellt kapitel om hur man helar trauman från tidigare liv.

Du kommer att utforska olika aspekter av den energi som används av healers. Andliga guider och deras bidrag till helande, kristaller, magneter, stenar, slagrutor, hur man balanserar chakran och hur man tar tillvara på sin gudagåva att hela.

En snabb titt i innehållsförteckningen visar Dig att den här boken är en komplett instruktionskurs i healing.

Gerald Loe, healer och läromästare i helande, är mycket efterfrågad av både Tv och radio. Gerald Loe driver sedan femton år tillbaka en healingklinik där han helar människor utan att ta betalt och han har lärt tusentals människor hur de med stor framgång använder de healingmetoder som beskrivs i boken.