Hem

Länken Bok

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 1086, v1 - Status: normal.
Denna text är importerad från /old/book/laenken.html
är Bok
Behandlar Dop
Publicerad år 1975
ISBN 91-7228-086-7
sidantal 250
Av Matthew Manning
Publicerad av Deltas
är översatt av Gunnar Gällmo

Inom parapsykologin är fallet Matthew Manning enastående och fascinerande; denna uppmärksammade bok är ett väsentligt bidrag till den parapsykologiska forskningen.

Alias: länken och the link

normal

Illustrerad

Omfång14x20 cm
OriginaltitelThe Link
FörordPeter Bander
InledningDerek G Manning

normal

Framsidan

Inom parapsykologin är fallet Matthew Manning enastående och fascinerande; denna uppmärksammade bok är ett väsentligt bidrag till den parapsykologiska forskningen.


normal

Baksidan

Övernormala fenomen - Föremål som försvann och dök upp igen på andra ställen, egendomliga ljud och rörelser - började uppträda i Matthew Mannings närhet när han var elva år. Efter en tid upphörde de, men återkom med våldsam styrka när han var femton år. Oförklarliga händelser inträffade i familjen Mannings hem, flertalet närmast roande men en hel del av dem av mer skrämmande och oroande art.

Matthew Manning uppmärksammades av forskare, och under de följande åren följdes utvecklingen mycket noggrant. Under denna tid lärde sig Matthew Manning behärska en del av de krafter som tycktes omge honom; han upplevde visioner av det förflutna och mottog budskap från avlidna.

I juni 1974 undersöktes Matthew Manning och hans övernormala gåvor i Toronto av tjugoen framstående vetenskapsmän, bl.a Nobelpristagaren i fysik professor Brian Josephson. I sin omfattande rapport framhöll de att han sannolikt var den mest intressanta paranormala begåvningen i västvärlden. Hans förmåga har beskrivits som absolut unik och upptäckten av ett helt nytt hjärnvågmönster i Matthew har inneburit en milstolpe i fysiken.