Hem

Realize

Ändra sidan Detaljer
Medlem 4484, nivå 7, ämne 453959, v1
Kallar sig Realize
Kön Man
Kontakt ICQ
Uppdaterad 2004-01-21

är Medborgare i Paranormal.se

Presentation

en dag hände nånting med mig.
Jag upplevde nånting så kraftigt att alla mina åsikter och personlighetsdrag ändrades. vissa mycket, andra lite.

Det var som ett uppvaknande. inte ur en dröm. utan ur allt. som en pånyttfödelse. Jag visste plötsligt saker, jag kände saker, jag såg saker....
det var inte nånting i närheten av nånting som hänt mig tidigare. Alla har vi nån gång upplevt nånting. jag trodde att jag hade upplevt saker innan denna dag, men det är blott smågrus. Inget av det som hade hänt tidigare kan jämföras med den dag jag upplevde denna stora stora händelse.

Känslor mullrade upp, inte i okontrollerat kaos, utan som ett ordnat universum, som en ström i perfekt symbios. Jag älskade. Jag älskar.

Vad är då jag för en liten filur?
Jag jobbar inte. min familj är min mor och min far.
mina fritidsintressen är.... många. Jag dansar, jag pratar, jag tänker, jag drömmer, jag ler, jag gråter.

jag hoppas.

Vad söker jag? information. nånting som kan definera mina tankar och klara upp dom. nånting så jag kan skilja saker åt. Finns det nån som tänkt på det här förut? hur ska jag kunna förklara det här för någon?

Jag tror inte på att ta bort nånting i livet som ger en lycka. om detta/denna (person som pryl) inte gör någon annan olycklig. allt som ger mig nånting i livet. nånting som skänker mig glädje... det tänker jag försöka ha kvar i mitt liv. samtidigt vill jag gärna ge andra nånting i livet.
men ofta hamnar jag i en situation där jag känner mig självisk.... när jag blir glad av att ge glädje... och gör det för glädje, är jag självisk? spelar det nån roll?

Det finns människor i mitt liv som gör mig väldigt lycklig. och dom som gör mig väldigt lessen. jag vill lära mig mer om dom. varför och hur. jag vill lära mig om mig själv.