Hem

Maria

Ändra sidan Detaljer
Medlem 62477, nivå 6, ämne 622502, v1
Kallar sig Silfide
Ålder 32 år
Kontakt E-post
Uppdaterad 2006-01-09

är Medborgare i Paranormal.se

Presentation

God afton!

Det är jag som är Silfide. Det är spanska och betyder älva.

Spanska är ett vackert språk, och jag bejakar det vackra. Sådant som glittrar och skimrar, både på synliga och osynliga vis.

Egentligen vet jag inte riktigt hur pass troende jag är. På det paranormala, alltså. Vissa saker som jag läser om skulle jag tycka var underbart om de var sanna och vill verkligen tro att det är så, men ofta sätter mitt förnuft stopp för det. Men genom funderande fram och tillbaka och en del diskuterande har jag med vänner kommit fram till att det måste finnas något mer. Världen kan inte bara vara så som nog många fysiker och biologer idag anser. Det måste finnas något mer! T ex andra dimensioner. Fler än tre!

Dessutom har jag själv upplevt saker som tyder på att det finns något mer. Jag trot inte att människan är den intelligentaste varelsen här i världen (bara att tro något sådant är ju riktigt korkat!), utan att hon i själva verket är ganska dum. På många sätt blind och döv. Men jag vill göra mig av med det handikappet.

Bland det bästa jag vet är att vandra i månsken. Det gör mig så rofylld. Månen är väldigt vacker, i alla fall så här på håll. Som en kompis till mig sa; jag skulle nog bli besviken om jag åkte dit.

Något annat som gör mig rofylld är musik. Det är något magiskt över det. Jag spelar både piano och fiol, och ibland om jag har spelat en riktigt lång stund kan jag känna hur det skimrar runt mig.

Jag läser en del, och böckerna som hittills haft störst betydelse för mig är båda skrivna av författaren Lennart Lidfors. Först läste jag Gåvan från stjärnorna, och nu håller jag på att läsa den fristående fortsättningen; Den flytande elden. Den har lärt mig väldigt mycket. Genom att vara medlem här hoppas jag kunna lära mig ännu mer, dels genom skriven fakta, och dels genom andra medlemmar.

Ha det nu så bra; dansa era glittervalser och gå inte vilse i pannkakan!

Hälsningar, Silfide