Hem

Karin

Ändra sidan Detaljer
Medlem 52018, nivå 7, ämne 563085, v3
Kallar sig Spöket
Hon är 41 år och bor i ÄNGELHOLM
Kontakt E-post, ICQ
Uppdaterad 2004-09-02

är Medborgare i Paranormal.se

Är en tjej som är medlem på paranormal. Har generellt inte så mycket kunskap om ämmnena men är intresserad av att lära sig!

Presentation

Jag fick tpiset om denna sida av en nyfunnen vän. Vi upptäckte gansla snart att ett intresse som band oss samman är övernaturliga ting. På denna väg är det. Jag är väldigt facinerad av övernaturliga saker och har kommit till en punkt där jag vill få mer av det för att förhoppningsvis bli helt övertygad. Desenaste åren har jag kommit i kontakt med männsikor som säger sig ha övernaturliga förmågor. Detta har blivit en morot för mig.

Jag läser just ni i Malmö på IMER och jobbar vid sidan som personlig assistent. På fritiden tar jag promenader i skogen eller vid havet, själv eller med sällskap. Umgås med vänner, tittar på film och läser böcker. Jag har aldeles nyligen bestämt mig för att börja på teater igen sist men inte minst så söker jag andra som också tror på övernaturliga ting.

Jag bor i en lägenhet med min sambo och vår katt. På sommrarna kan man hitta oss på vår lilla kolonilott, där vi grillar och mår gott i största allmänhet.