Hem

Birgit

Ändra sidan Detaljer
Medlem 69956, nivå 7, ämne 693676, v1
Kallar sig Yvaine
Hon är 66 år och bor i UDDEVALLA
Kontakt Nej tack
Uppdaterad 2009-01-18

är Medborgare i Paranormal.se

Presentation

Hej,

mitt liv är fullt av mirakel och magi, änglar och andliga guider.

Du förstår, en dag när mitt liv var ett enda stort krig mot verkligheten kom en ängel och visade mig livets hemlighet. Den lärde mig att tänka rätt och gjorde mig medveten om universums enorma Kraft och om lagen om attraktion som styr allt och alla oavsett om vi är medvetna om det eller inte.

Den upplyste om The Masterplanner som skapat allt och om hans underbara Masterplan; livet är en illusion, en projektion av mina tankar och känslor. Det blir vad jag gör det till.

Så efter det har jag tänkt och känt, drömt och fantiserat fram m i t t perfekta liv. Först i den osynliga världen och när tiden är rätt, även i den synliga.

And I have the time of my life!!!!

Ängeln talade också om att jag är en odödlig själ som är här för att lära sig någonting på sin väg att bli hel, genuin och därför har tagit formen av min kropp och mitt liv. Att det också gäller för allt liv på jorden och på andra ställen i universum.

Ja, det var lite om min livsfilosofi och min livsstrategi. Själv är jag en helt vanlig människa som lever ett väldigt vanligt liv i den synliga världen med familj, vänner, jobb och ordinära fritidssysselsättningar. Jag lever ett lyckligt andligt liv.

Men i den osynliga världen har jag fullt av framtidsplaner och där planerar jag de äventyr och utmaningar som när tiden är rätt kommer att göras i den synliga. Där utforskar och lär jag mig om allt som intresserar mig; just nu kvantfysik, reiki, hindi och allt annat som gör Indien så spännande och fascinerande och jag läser om andlighet och när någonting är redo så tar jag det med mig in i den synliga världen och berikar på så vis den.

Tack för att du lyssnade.
Yvaine