Hem

Abduktion av djur Abduktion

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 532791, v3 - Status: befäst.
Försteredaktör: lucipher
är en sorts Abduktion

Att främmande varelser kidnappar djur.

Alias: abduktion av djur, animal abduction, bortförande av djur och djurabduktion

normal

Precis som det finns människor som påstår sig ha blivit bortförda av främmande varelser, så finns det personer som påstår sig ha bevittnat abduktioner av djur.

Den 25 februari 1999 blev tre skogsarbetare i staten Washington, USA vittnen till hur ett diskformat UFO förde bort en älg. Farkosten lyfte upp älgen rätt upp i luften, utan några synliga tekniska hjälpmedel, och sedan in i farkosten. Den första mars samma år hittade några andra skogsarbetare kvarlämningen av en dräktig älgko några mil ifrån platsen för bortförandet. Om detta var samma älg som den som blev bortförd är dock okänt.

Abduktanter har även rapporterat att de har sett djur ombord på ett rymdskepp i samband med bortförandet. Ett exempel på detta är när amerikanen Carl Hunter – som blev abdukterad mitt under sin älgjakt den 25 oktober 1974 – fick beskåda fem älgar ombord på en farkost. Älgarna var inkapslade i en slags kabin och varelserna berättade för Carl att älgarna var där som en del av varelsernas uppfödningsprojekt.

Den välkände abduktanten Betty Andreasson har även hon berättat om att hon har sett djur ombord på rymdskepp. Hon påstår att hon har sett både underliga ”djur” som inte har varit av denna jord och vanliga husdjur som katter, hundar och fiskar.