Hem

Lars

Ändra sidan Detaljer
Medlem 70646, nivå 7, ämne 721985, v1
Kallar sig Baltazaar
Han är 79 år och bor i KARLSTAD
Kontakt E-post
Uppdaterad 2009-12-06

är Medborgare i Paranormal.se

Presentation

Jag jobbade under stor inspiration med detta, och det tog bara ca 3 månader att färdigställa, samtidigt som jag skötte familjen jobbet och det vanliga.

Jag trodde att kristenheten skulle vara intresserad av att ta del av mitt verk, många gjorde det, men inte så som jag hade önskat. Idag finns rullen i en papptub hos mig.
Om någon vill se den kan jag sända en digital kopia via mail.

Jag hade kommit på kant med församlingen, där jag hade ”avancerat” till lednings gruppen, men detta slutade genom att jag bad om utträde, och har sedan dess 1998 inte haft suget alls att komma dit igen.

Vårt äktenskap tog slut efter många år, 2001 var jag en fri man en tid, innan jag fastnade för en yngre kvinna med tre barn. Under den tiden var inte det religiösa intresset stort alls. Jag läste hellre Fantasi böcker än bibeln då.
Istället för detta, kom det sig att jag på biblioteket hittade något som kallas Kosmisk Vetenskap, jag började läsa Martinus Kosmologi.
Denna prövotid varade fram till 2007, och det sista vi båda gjorde var att åka Rosa Bussarna 2000 mil på 8 veckor i Sydamerika.
Över 70 personer fraktades med tre special hemmabyggda bussar dessa mil, efter detta var det inte lika ”roligt” längre, vi bestämde att vi skulle separera.

Hemma i Vålberg där jag bodde på den tiden, började jag söka en livskamrat på Internet, och fann min kvinna!

Faktum är att när jag såg hennes bild, så var det något inom mig som gav mig en stark känsla av att det är henne jag ska leva med fortsättningsvis.
Hittills har vi gått igenom enormt mycket av våra liv, froterats med alla upplevelser som vi vill dela med varandra.

Hon med stort H, är en andlig sökare, som har det visat sig, har förmågan att dela alla mina tankar.

Under mitt äktenskap och andra förhållandet har jag inte kunnat uppleva något liknade, och vui läser böcker tillsammans och det är genom läsning av GÅVAN FRÅN STJÄRNORNA , som jag nu kommit i kontakt med denna sajt!

normal

Biblisk kronologi

Jag har 1981 skapat en grafisk framställning som beskriver Världens begynnelse utifrån Bibelns berättelser.
Detta panorama är grafiskt upptecknat på en banderoll, som är 6,8 meter lång samt 68 cm högt,
En millimeter är skalenligt återgivet som ett år, allt enligt bibliska källor.

Denna banderoll kan erhållas i ett förminskat format, genom en beställning till Din Mailadress, och sändes då som stor fil separat.