Hem

Paranormal.se

Uppslagsverk för paranormala fenomen


BlackNet Holistisk/andlig grupp

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 1228, v1 - Status: normal.
Denna text är importerad från /old/group/blacknet.html
är Holistisk/andlig grupp

Alias: blacknet

Detta är uppslagsordet för BlackNet. Paranormal.se representerar inte denna grupp / Holistisk/andlig grupp.

normal

Klockan är strax efter 2 natten mot midsommarafton och jag har precis plöjt QWK-mailen efter att ha besvarat personal mails. Jag börjar nog bli litet lummig för jag fick precis en rätt kul association.

Jag upplevde plötsligt BlackNet som ett rollspel. Tre riddare i vita rustningar rygg mot rygg och en vit häxa som slåss mot allsköns orcher, troll, svartalver och annat ill-knytt som emellanåt drar blod sinsemellan.

Korsriddaren Peter Lewerin som slåss mot de satanistiska orcherna. Den väldige barbaren Staffan Wilcans som lekfullt sveper ut med sin stora klubba mot diverse troll emellanåt för att i nästa ögonblick dricka dem till i mjöd. Jag själv halvt om halvt i envig med den ständigt undanglidande svartalven Jonas Liljegren. Den vita häxan Lisso som skulle kunna avgöra slaget på ett ögonblick men bunden av någon slags ed endast låter trollspöet flämta til då och då. På valplatsen glider dessutom skogsrået Anette Svensson omkring och låter en aldrig vara säker på om hon är vän, fiende eller neutral. I bakgrunden den mörke fursten Jesper Schroeder som blott röjer i resterna av huvudslaget.

Även om allegorin är litet väl spacad så ligger det ändå något i den. Peter Lewerin, Staffan Wilcans och Lisso är de enda på BlackNet som gett mig positiva vibbar. (Nu lär jag väl i.o.f.s. få duktigt på pälsen av dem bara för det här.) Övriga är sådana som ger mig negativa vibbar, som jag aldrig fått något grepp om eller som redan är deleatade ur intressesfären.

Det börjar som sagt bli litet sent och ögonen börjar nästan gå i kors. Jag borde väl egentligen deleta det här brevet, men alltid kan det väl ge någon ett gott garv. Det bjuder jag på!

Godnatt allihopa.

MaZe