Hem

Anette Svensson

Ändra sidan Detaljer
Medlem 44, nivå 5, ämne 1482, v1
Kallar sig Anette Svensson
Kontakt E-post
Uppdaterad 2002-03-17

Denna text är importerad från /old/person/svensson_a.html
är Medborgare i Paranormal.se

Presentation

Hej!

Jag gillar inte riktigt att skriva presentationer, men jag får väl lyda denna begäran om jag ska komma vidare!

Nåväl, jag har varit intresserad ett antal år nu av olika ämnen som berör dessa områden, mer eller mindre. Jag var verksam i några diskussionsgruper för några år sedan inom religion och ufo, men till slut orkade jag inte harva runt i samma dispyter hela tiden. När jag ser tillbaks så ser jag att jag har utvecklats och tar inte alltför allvarligt på om ingen håller med mig..

Förstår att alla är olika och alla har rätt till sin tro eller icke tro, men till och från kan det vara uppfriskande med en rejäl diskussion. Mitt fokus har också skiftat, från att ha tyckt att magi och spöken och sådana ting var spännande, tycker jag numera att hur man utvecklas rent andligt är det viktigaste. Jag kan inte påstå att jag själv har lyckats så bra på den punkten, teori är en sak, och praktik en helt annan.

Behöver inga bevis för det ena eller det andra, eftersom jag tror på det mesta. Men, en viss skeptisim har jag skaffat mig under åren, främst inom den nya andligheten och vem som utger sig för att vara vem.

Är mycket intresserad av ursprungsbefolkningar i världen, och främst de nordamerikanska. Tror på alternativmedicin och energiarbete, (fast jag kan inget själv) Pendlar mellan att vara halvt vegetarian och icke vegetarian, röker, (hälsosamt, va?) läser en del, gillar att uttrycka mig konstnärligt, har en grundutbildning som florist. Gillar också att vara ute i naturen, om det inte blåser, för det hatar jag!

Är nyinflyttad till mellansverige, och har för närvarande inget jobb, men siktar på utbildning i höst. Har ett antal barn som är spridda i landet, och endast en bemmavarande kvar nu. Har en del tid att tänka och fundera och det kan ju vara anledningen till att här kanske skapa en del nya kontakter med andra likasinnade.

Vad mer att skriva? För tillfället tror jag att mina uppgifter räcker, och jag bör väl ses som seriös nog;)
Kanske jag redan känner någon på dessa sidor?

Väl mött