Hem

Anette Svenssons drömmar Dröm

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 952, v2 - Status: normal.
Denna text är importerad från /old/psi/droem/skildring/svensson_a.html
är Dröm
enligt Anette Svensson

Alias: anette svenssons drömmar och drömhistorier från anette svensson

normal

Jag och två vänner till mig kom till ett gammalt hus med stora rum, som vi skulle ställa i ordning. Vi bar in vackra möbler. I ett rum fanns en kartong med leksaker, och jag kände när vi stod där, en närvaro av en osynlig kraft. Nämde detta, men ingen ville tro mig, så jag tog en av leksakerna och höll upp i luften, och jag visste att denna kraft skulle lyfta upp mig när jag höll mig fast i leksaken! Till de andras förvåning, men även förtjusning! Vi upphävde tyngdkraften och hade väldigt roligt där inne i rummet! Det var en positiv kraft.

Plötslig kom jag på att jag skulle hämta Sara, min dotter, och jag var redan en kvart försenad. Skyndade mig ut och lånade den bil vi hade kommit i, och jag visste att det inte var något fel på bilen. Men när jag skulle köra, fick jag inte i växlarna, som för övrigt satt på instrumentbrädan i en rad. Det hela resulterade bara i att mina försök att få bilen att starta, på något sätt fick den att rulla bakåt i stället, ljudlöst, sakta men säkert.

Jag blev mer och mer frustrerad för på något sätt anande jag en fara för något. När bilen nästan stannat såg jag en man, relativt ung, på vänstra sidan, som höll i ett paraply och med det stoppade han bilen helt, genom att kroka tag i handaget på bakre dörren. Han öppnade dörren och satte sig bakom mig.

Det enda jag blev klar över var: Nu blev jag lurad! Det positiva jag nyss upplevt, var i själva verket negativt! Sen vaknade jag tvärt..!


normal

Hade en rätt lustig dröm i natt/morse.

Jag sitter och tittar på vad en user skriver till mig på skärmen. Det är oerhört viktiga saker, som har gjort mig fundersam en längre tid i verkliga livet, och nu -äntligen - får jag förklaringen!

Han har kommit på hur det ligger till, och han skriver och skriver.

Men eftersom det är en dröm, vilket jag ÄR medveten om i drömmen, så upplöses meningarna ganska snabbt. Jag hinner inte med!!

Jag ber honom att upprepa ( för h-e !! ) eftersom det är en dröm, snälla, jag kommer inte att komma ihåg det här när jag vaknar, så skriv igen!! Så det sitter! Upprepa dina meningar, fort!

Men han hör inte, utan bara skriver o skriver..:-) Det jag VET är lösningen, vill inte riktigt fastna på skärmen... det dunstar bort lika fort som det skrivs.

Jag var något frusteread, och är det fortfarande nu när jag skriver just det här, för lösningen låg så nära och jag kunde inte riktigt fånga det!

Shit också:-)


normal

När jag var sju år drömde jag att jag var ute på vår grusväg som gick strax förbi huset. Jag drog en barnvagn när det plötsligt dyker upp en stor häst, ungefär lika stor som en giraff, och den böjde seg ner och tittade ner i barnvagnen, verkligt nyfiken :-) Och hästen var klarblå!

I nästa sekvens är jag utlåst, min mamma hade låst mig ute av någon anledning, och jag stod där ute på gården, det var kväll och mörkt. Nåväl, jag gick till vedboden och när jag öppnade dörren var solen där inne, fast den hade det väldigt trångt! Men lyste gjorde den, och jag undrade vad den gjorde DÄR! :-)

Sen stängde jag, och undrade när jag skulle få komma in. Tittar i nyckelhålet, men vem står där, om inte min mor och kikar på mig! Huu! :-)

Jag minns dessa två sekvenser än i dag, och det har flytit några år sen dess.

Vill också nämna att jag vid jultid skulle rita julkort med barnen, men mitt kort blev definitivt inget med julmotiv på, utan en planet med ring runt, tre stjärnor, en diffus regnbåge plus två lustiga koner nertil som satt fast som på en högaffel. Hm, vad göra? Ställde undan det. Det var ju inget att skicka, vem hade fattat?? :-)

Några dagar senare sa Hasse att han vaknat med huvudvärk flera morgnar i rad, och av någon anledning tog jag fram kortet och visade honom, och gissa vem som stelnade till? Jo, Hasse, jag hade ritat exakt det han drömt om fast han inget velat säga! Dessa två koner hade jagat honom och stuckit honom, tagit stryptag osv. Jo, vi löste det hela; vad det betydde, men inte var det slump att det blev som det blev!