Hem

Elina

Ändra sidan Detaljer
Medlem 62798, nivå 7, ämne 623787, v1
Kallar sig ericelina
Hon är 57 år
Kontakt Nej tack
Uppdaterad 2006-01-28

är Medborgare i Paranormal.se

Presentation

Är intresserad av varför jag känner andra människors känslor, när jag blundar ser bilder när känslor kommer, varför jag drömmer andra personers drömmar som åskådare eller som aktiv (fast när jag aktiv förstår jag ibland att drömmen inte gäller mig själv utan någon annan, dock ser jag inte då vem jag är). Är också intresserad av hur man kan hela sig själv, då stressade personer ger mig obehagliga och jobbiga känslor i kron- och nackchakrat (känns ibland som en tvångströja inne i skallen). Kanske finns det sätta att mota tillbaka dessa känslor.
Funderar på varför jag känner rädslan från andra i mitt eget ansiktet - helst vänster kind - då man säger att rädsla ska kännas i magen.
Känslorna från omgivningen gör att jag oftast inte vet när det är jag själv som känner - funderar ibland på ifall jag är helt stilla i själen så att jag inte syns i världen - vad är jag då? Fast människor känner mig säger de, fast jag tror bara att jag speglar tillbaka deras känslor (deras känslor blir mina, vilket kan eskalera till obehagligheter då jag själv söker lugn egentligen och reagerar häftigt tillbaka på personer som är arga och stressade).
Bilderna jag ser i drömmarna är många gånger som rena fotografier med skärpa och mycket färger. Har i snart fyra år skrivit ner mina drömmar och upptäckt att drömsymbolerna stämmer väldigt bra (har använt DreamMoods som källa), fast vissa drömmar är bara verklighet och går inte att tolka (vilket förvillar mig).