Hem

Omedveten intelligens Bok

Vi vet mer än vi tror

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 389815, v2 - Status: normal.
är Bok
Behandlar Undermedvetande och Psykologi
Publicerad år 2000
ISBN 91-27-08448-5
sidantal 379
Av Ole Vedfelt
Publicerad av Natur och Kultur

Ole Vedfelt beskriver människans psyke som ett gigantiskt informationsnätverk som förgrenar sig in i kroppen och ut i omvärlden, bakåt i människans utvecklingshistoria och in i framtiden.

Alias: omedveten intelligens

normal

Baksidan

I Omedveten intelligens beskriver Ole Vedfelt det omedvetna som ett intelligent system som rymmer en obegränsad kunskap om världen och människorna. Det omedvetna formar våra handlingar, samspelet med andra och vår grundläggande upplevelse av verkligheten omkring oss. Med sin nya teori vänder författaren upp och ner på invanda föreställningar om mänsklig kommunikation, om förhållandet mellan kriopp och själ, känsla av intellekt, om minnen, drömmar, självupplevelse och personlighetsutveckling.

Ole Vedfelt beskriver människans psyke som ett gigantiskt informationsnätverk som förgrenar sig in i kroppen och ut i omvärlden, bakåt i människans utvecklingshistoria och in i framtiden. Han visar hur vi kan få tillgång till dodlda resurser inom oss och hur vi kan använda dem inom alla livsområden. Om vi lär oss lyssna till den omedvetna intelligensen kan det berika oss som människor - både i vår vardag och i vårt arbetsliv.