Hem

Sun Myung Moon Författare

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 161248, v3 - Status: normal.
är Författare

Ledaren för Moon-rörelsen. Familjefederationen för Världsfred och Enighet.

Alias: myung moon och sun myung

normal

Sun Myung Moons grundare av Familjefederationen för Världsfred och Enighets. Hans biografi:

Han föddes den 6 januari, 1920, enligt månkalendern, i Chonju, Buk-Ih provinsen, nu södra Pyongyan provinsen i Nord-Korea, nära Koreas västkust.

Hans föräldrar gav honom hans andra namn Yong, som betyder himmelsk drake. Efter instruktioner från Himmelske Far, ändrades det till Myung. Hans namn, Sun Myung Moon, betyder Sanningens ljus har kommit till de kristna.

Andliga tecken inträffade innan han föddes. Hans farfar kunde se tecken på den kommande storheten, Också när han föddes och när han var ung inträffade övernaturliga saker. Några tecken kom från satan, några kom från himlen, Tragedier inträffade i hans egen familj.

ref:
http://www.euro-tongil.org/swedish/hansliv.htm

normal

Vittnesbörd om Sun Myung Moons andliga status:

ref:
http://www.euro-tongil.org/swedish/Testimonies.htm

...de anmärkningsvärda visioner och uppenbarelsen som medier tar emot i anslutning till honom, som lever i Korea, men som rapporterats uppenbara sig och förkunna i andlig form i många olika delar av välden. Bevisen på detta, från våra egna undersökningar överväldigande och information om hans roll i den Kosmiska Planen ges oberoende till medier, som inte har någon direkt koppling till hans fysiska person eller hans rörelse. En rörelse som just nu sprider sig till många länder. "

"Från våra egna personliga möten med honom, och från den inre förståelsen, om hans kosmiska mission, som vi tagit del av, så är vårt bestående intryck, en som verkligen utstrålar intensiteten hos Faderns brinnande hjärta, och som vill att alla delar hans mission - Kristusmissionen - för hela mänsklighetens förlossning, och återupprättelsen av den fysiska världen. Vi har talat om det universella hos Kristus i hans vädjan till alla människor just nu, vid denna unika tidpunkt av utmaning och möjligheter. Och det är i hans eget medvetna accepterande av denna mission som han har betydelse för världen. Det är behovet av brådskande, omedelbar och upprätthållande aktivitet under den universella Kristus, som kvarstår som det viktigaste och bestående minnet från våra möten med honom i Korea.