Hem

Thumyschakra Chakra

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 576746, v3 - Status: normal.
är Chakra

Ett turkost chakra som sitter mitt i mellan hjärt och halschakrat åt höger sida.

Alias: thumyschakra och thumyschakrat

normal

Färg: Turkos
Plats på kroppen: Mitt i mellan hjärt och halschakra åt höger sida.
Fysiskt: Hormoner.

Det är detta chakra som förser oss med spirituellt sökande. Hör till det man kallar vattumannen tidsålder. Det är det chakra som vi utvecklar i och med Vattumannens nya tidsålder, ett andligt chakra som öppnar sig allt mer efter vår andliga utveckling, eller med ett annat ord vår andliga självkännedom.. Ingen är oandlig om det här chakrat inte har utvecklat sig, alltså blivit synligt (för andliga ögon eller fysiskt inkännande). Utan det är ett självvalt, ett medvetande som man väljer i detta liv (i och för sig så är allt valt innan...).

Detta chakras färg är turkos till sin grundfärg, men tar snabbt in de andra färgerna och utvecklar energier, tar upp problem och skickar rätt energi till rätt område. Så om du jobbar med området som har med baschakrat att göra (rött) så aktiveras rött i detta område till dess du löst det mönstret. Och är det området som har med halsen att göra så aktiveras den energin och blått är det som syns i detta chakra. Det här chakrat hjälper oss att hålla oss andligt medvetena om oss själva. Det aktiverar det mönster som är viktigt i din andliga utveckling för tillfället. Använda vår intuition, öppna upp vårt högre jag, kontakt med änglar och en kännedom om tidigare liv.

Blir varken överaktivt eller underaktivt utan agerar med ditt aktuella mönster. Det behöver således inte balanseras utan jobbar med det du behöver balansera upp.

Detta chakra bär på din framtid, din andemening...