Hem

Paranormal.se

Uppslagsverk för paranormala fenomen


TilliT Ideell organisation

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 628527, v2 - Status: normal.
Försteredaktör: axelcrowley
är Ideell organisation

TilliT inspirerar människor till att ta nästa steg i livet och visar att precis allting är möjligt om man följer sitt hjärta/intuition!

Alias: tillit

Detta är uppslagsordet för TilliT. Paranormal.se representerar inte denna grupp / Ideell organisation.

Besök

Webbplatsen för tillit

http://www.tillit.info/

normal

TilliT

TilliT är en ideell organisation som hjälper människor att förverkliga sina drömprojekt.

Önskar du finna och förverkliga din högsta DRÖM? Om svaret är JA - Varför vänta?

TilliT inspirerar människor till att ta nästa steg i livet och visar att precis allting är möjligt om man följer sitt hjärta/intuition!

TilliT anser att vi lever i ett ej rättvist obalanserat samhälle fyllt av korrupta företag och politiker, religiösa dogmer, gammaldags skolsystem, profithungriga sjukvårds och läkemedelsbolag, självmord, incest, våldtäkter och människors kvävda drömmar.

TilliT har insett att enda möjligheten till förändring ligger i våra egna händer. TilliT syftar till att skapa förutsättningar för medmänsklighet. Vi skapar en ny värld med humor, vilja och kraft. Där mannen och kvinnan 'på gatan' inspireras att konkret ta ansvar för sin omvärld.

Vi vet att det finns mängder av människor och kompetens i alla läger idag - inom politiken, näringslivet, kyrkan, new age, universitetsvärlden, media m.m. - som ivrigt väntar på tillfället att få vara med och bidra till en ny , ärlig värld där alla är vinnare. Vi vet att vad som helst kan hända när olika samhällsskikt korsbefruktar varandra för ett gemensamt syfte.

En springande punkt i att sparka igång en ökad medmänsklighet i världen, är information, inspiration och kommunikation. Information om dina möjligheter att hjälpa till och inspiration från andra som gör samma sak - Att allt är möjligt - NU! TilliT har erfarenheten av att inspirera och kommunicera.

TilliTs motto är: Tala mindre - Gör mer! Vi har inte råd att sitta och vänta på att någon annan skall ta ansvar för att bygga ett kärleksfullare samhälle.

www.tillit.info