Hem

Tur och otur

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 388, v1 - Status: normal.
Försteredaktör: ambersljus
Denna text är importerad från /old/psi/tur.html

Bland spelare är vissa kända för att helt enkelt ha mer tur än andra. Erfarna spelare lär sig attkänna när turen kommer att slå in, när de har flyt.

Alias: tur och otur

normal

Bland spelare är vissa kända för att helt enkelt ha mer tur än andra. Erfarna spelare lär sig att känna när turen kommer att slå in, när de har flyt. Man kan se alla spel där slumpen har någon roll som ett spel mellan viljor där den med bästa paranormala förmåga vinner. Nybörjare i ett spel vet ännu inte hur det käns att förlora i det spelet och kan kännan en entusiasm inför det nya spelet. Detta orsakar ibland nybörjartur.
Nybörjartur bygger mycket på positivt tänkande.En nybörjare går oftast in i något nytt med öppet sinne,alltså tänker positivt.

normal

Vissa har alltid tur och andra aldrig.

I tester har det bevisats att de som tänker och ser positivt på det som händer runt omkring, inte gräver ner sig i minsta motgång och ofta ser chanser där många andra skulle se motgångar, oftast har tur i t.ex. spel, yrkesliv, kärlek, mm.

Hur kan det vara såhär? Jag kan nog bara komma på en förklaring, det är denna:
Om man vet att man kommer få tur i livet (att man omedvetet, kanske genom någon typ av prekognition) så är det ju inte konstigt att man ser positivt på framtiden och får bra självförtroende. Livet blir mörkare för dom som indirekt vet att deras liv kommer att bestå av mycket otur och besvikelse.

Jag funderar på om man kan ändra livsstil, om man t.ex. skulle se ner på allt och känna att man bara möter motgångar. Hjälper det då att bli gladare och se positivt på framtiden?