Hem

Akinna78

Ändra sidan Detaljer
Medlem 7757, nivå 7, ämne 460412, v1
Kallar sig Akinna78
Kön Kvinna
Kontakt E-post, MSN
Uppdaterad 2005-03-24

är Medborgare i Paranormal.se

Presentation

Jag är ung kvinna (snart 27) som länge varit intresserad av sådant som i mitt barndomshem inte ansågs vara normalt. Jag sticker inte under stolen med att jag fick en kristen uppfostran. Men långt innan jag flyttade hemifrån lästa jag i smyg böcker där huvudpersonen var hjältar, hjältinnor, gudar, gudinnor, druider osv.

Jag har haft en rätt jobbig tonårstid, främst på grund av mina egna misstag. Och efterson den tro jag hade som barn inte lärt mig leva med vad jag upplevt så måste jag söka förståelse på annat håll.

Jag vill lära känna främst mig själv bättre, förstå varför jag gör som jag gör. Jag vill lära mig leva ett mer meningsfullt liv. Jag vill lära mig att ta mer tillvara av det jag ser, hör och känner.

När jag nu i dag efter 2 år sedan jag sist tittade in på min presentation konsaterar jag att jag känner mig själv mycket bättre...

Jag är mera jordnära. Jag är speciell som jag är, varje människa är unik på sitt sätt. God loves you, and so do I

Och nu när jag efter nästan ett år igen läser genom denna presentation konsaterar jag att det var med fasa jag skev dit en 7:a i stället för en 6:a. Det är skrämmande att bli 27. Man är ju då redan på gräsen till att bli gammal...