Hem

Ann

Ändra sidan Detaljer
Medlem 43623, nivå 7, ämne 494701, v1
Kallar sig Ann-Elizabeth
Hon är 67 år och bor i STOCKHOLM
Kontakt E-post
Uppdaterad 2004-01-21

är Medborgare i Paranormal.se

Presentation

Hej!!!
Jag är bor i en stad i mellansverige tillsammans med mina tre barn.
Jag har varit sjuk i flera år(tungmetallsförgiftad). Har sakta kommit tillbaka mycket pga en underbar alternativ behandlare som med hjälp av sin fjärrskådningsförmåga och hjälp från andra sidan gjort mig friskare och friskare. Eftersom jag med egen erfarenhet upplevt denna förändringsprocess så har jag nu blivit så pass intresserad att jag själv söker finna kunskapen att en dag få hjälpa andra människor i liknande situationer. Jag läser mycket om paranormala fenomen, och även om livets mening. Jag har inte alls blivit bitter av att vara sjuk tvärtom så har min sjukdom givit mig en erfarenhet att något varit fel i mitt liv. När man söker sitt inre och lär sig att leva i nuet så uppnår man kärnan till harmoni.Jag mediterar och försöker få kontakt med mina andliga vägvisare som jag är övertygad om att alla har vid sin sida. För drygt en vecka skulle jag ta ett beslut i en viktig fråga. Jag var osäker o hade beslutsångest. Precis strax innan så kom en inre styrka och kraft där svaret kom över mina läppar, och det beslutet ångrar jag inte. Vem var det som ledde mig till detta? Jag söker likasinnande människor som tror på det andliga budskapet men som kanske har hunnit mycket längre än jag i sitt sökande. För visst kan jag i vissa stunder vara osäker. Jag är ingen allvarsam person utan tycker om att skratta och vara lite små barnslig.
Älskar humor,musik,skriva,inredning och mode. Men ju längre jag har kommit i min andliga tro dessto mer jordnära vill jag faktiskt vara,och himmelsk??S
Nåväl,jag hoppas på detta sätt komma i kontakt med likasinnade personer. Jag tar avstånd från allt som har med satanistiska inslag att göra. Jag efterstävar renodlad kärlek och ren Guds energi.Men tyvärr är det inte så lätt alla gånger att leva upp till detta.

Kram Ann-Eliza