Hem

Annika Langlé Författare

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 20502, v3 - Status: normal.
är Författare

Annika har arbetat med konsultationer och undervisning inom det esoteriska området under mer än 20 år och har en teologisk bakgrund.

Alias: annika langlé och langlé, annika

normal

Annika har arbetat med andlig/personlig utveckling sedan mitten av 70-talet och genom företaget Lifelights sedan 1981. Under 60-talets slut gick Annika en teologisk utbildning men valde sen en mer esoterisk inriktning.

Hon har fördjupat sig i symbolkunskap och de dimensioner som kallas människans medvetandeplan. Använder sig bland annat av arketypiska strukturer från det indiska chakrasystemet och den judiska Kabbalans Livsträd samt tal-, ljud-, färg- och formsymbolik.

Under 70-talet låg Annikas fokus på färg och färgterapi, hon fortsatte också utifrån den kristna mystiken att studera olika esoteriska riktningar samt utveckla de intuitiva förmågorna.

Annikas 80-tal bestod till stor del av talsymbolik och numerologi. Hon skrev flera böcker, var verksam på flera stora alternativcentra (Vega, Café Pan, Hälsans Hus) och reste Sverige runt och föreläste.

Under 90-talet har Annika bland annat studerat och samverkat med engelska medier och healers i England och Sverige. Hon har utbildat numerologer och Livshandledare samt integrerat systemen för våra medvetandeplan djupare i mitt vägledningsarbete och i utbildningarna. Annika har varit verksam på alternativcentra som Deva och Gaia. Hennes erfarenheter har också använts på flera sätt inom sjukvård och skolor.

Även idag är Annikas arbetsformer föreläsningar, konsultationer och rådgivning samt kurser och utbildningar inom de här områdena.